Јас ги купив сите три и да ти кажам задоволна сум за 150 денари маста да им ја извадиш не се размачкува , јас немам големи трепки и задоволна сум како ми ги издолжува
Женски, за сите што не знаете каква маскара да одберете, ја препорачав и претходно, ама еве сега ви ја покажувам со фото-тест. 1. На првава слика е едното око без маскарата. Јас имам долги трепки, ама без добра маскара воопшто не ми се забележуваат 2. На втората слика е другото око, со маскарата. Имам нанесено само 1-2 слоја и не ми се расчешлани трепките, ама сепак дава одличен резултат и тоа без јас да ги виткам! п.с.Останаа цела вечер свиткани нагоре И секако, ова е маскарата Спојлер ја има во ДМ, 175 денари
Сакам да порачам сега нова маскара од авон кога ќе правам порачка ми треба,ама има многу голем избор и навистина незнам која да ја порачам,ај ќе ве замолам девојки препорачајте ми некоја,ако е поскапа но убава да е ...Најважно-волумен,без слепувајне,ако може водоотпорна(како што знам само супершок е водоотпорна и тоа специјалното издание,затоа не е толку важно да е водоотпорна),да ги расчешлува и издолжува трепките...Пишете го само името ќе знам за која се работи..Блчагодарам,однапред.
Јас средната ја купив,на почетокот беше топ ама за брзо време се исуши...а претпоставувам и со другиве две е така
Ја користам на essence маскарата (сивата од сликата ) и сум многууууу задоволна ,а и не е многу скапа 200-300 не ми текнува точно
http://www.goldenrose.com.tr/images/uru ... volume.jpg Ја користите ли маскарата и дали сте задоволни ?
Пред некое време спомнав дека поубава маскара од онаа на Мислин XXL Volume немам користено во животот ( а многу имам користено ) и уште си стојам на тоа. Преубави ми се трепките откако ќе нанесам 2-3 слоја од неа да напоменам дека и има многу убав мирис, го нема оној типичен за маскарите мирис . Да не останам само на зборови еве и сликички Инаку ја има во Шатци за оние што прашаа Спојлер
Јас си купив една нова бела маскара од класик и мн е добра со оглед на тоа што ја земав 80 ден стварно е супер а овие новиве од голден роуз ги немам приметено. Колку се движат цените одприлика?