Околу 120 денари ми се чини, ја има во продавницата на Голден Роуз во Центар, се наога кај автобуската станица тука некаде пред Јуник е.
Денес ги земав маскарите на макс фактор, False lash effect и 2000 calorie,двете за 870 денари.Им нема замена на овие
Девојки препорачајте маскара која дава МНОГУ волумен значи не должина (имам за тоа) туку волумен и секако да не ги лепи трепките, па да комбинирам со есенс маскарата што ми е за должина
Виолетовата Мејбилин е баш за волумен, Дузи ја фалеше, значи ја бидува стварно. Јас ја немам пробано, ама би ти ја препорачала жолтата маскара од истата линија - одлична е и за должина и за волумен и не ги слепува трепките. Убава е и жолтата Голден Роуз од оние новите, дава прекрасен волумен, ама побрзо се суши. Сепак ако не си при пари, ќе ти заврши работа и оваа.
Почнав да ја користаам оваа на Голден Роуз, предобра е. Но досега најдобра маскара што сум користела е Super Shock од Avon.
ЈАс ја земав некаде пред 2недели и супер е маскарата. За на школо ставам само од страната на четката за волумен, а за излегување и од двете страни на четката. Ако не заборавам ќе го сликам ефектот.
Јас ја користам 2000 калории подолго време и сум задоволна. Не ми ги лепи трепките, а тоа ми беше најважно. Читав и уште пофалби некоја страница понапред за маскарава.
Пријатно сум изненадена од маскарава сите трепки ги фаќа една манна не црни доволно па еден слој прам и со таа на есенц
Двете ги имам моментално,прекрасни се.Која и да ја земеш нема да згрешиш А јас истовремено ставам и од едната и од другата,треки до небо
Мејбелај користам а и Голден Росе. И од двете сум презадоволна..само што оваа првата е 350 а голден росе до 200 денари е!
Ја користам жолтата на Maybelline. Спојлер http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=52384907 При крај ми е, па да ми предложите некоја слична на оваа да купам?
Девојки гледам во Космо понудата која е подобра маскара Max Factor 24FalsheLash Effect 24 или Max Faktor FalsheLash Effect Fusion ??