хмм, доста ефтино а од која аптека ја имаш земено?? и друга феминка ја фалеше пудрата од оваа фирма, па би сакала да пробам поззз
Ја користам маскарата на Eveline 3D glam ,задоволна сум и од волуменот и од должината што им го дава на трепките.
јас ја користам оваа маскара од орифлејм и задоволна сум. првин ми беше смешна четкичката дека како чешалче е ама добра се покажа, еве веќе втор пат кај ја порачувам.
Јас од оваа маскара на Bourjois сум задоволна. За првпат некоја маскара да ми ги прави трепките толку убави, густи и виткани. Ја обожавам
јас ја имам користено,солидна е,од сите маскари на maybaline оваа според мене е најслаба,ако купуваш земи ја one by one исто пари се а многу е подобра..
Воопшто не сум задоволна од маскарата на Малена,за разлика од нивните моливчиња за усни кои им се совршенство. Последно си ја зедов новата маскара на Golden Rose Cat Walk и сум презадоволна,а четкичката ми е перфектна.Прекрасна маскара за смешни пари.
Ја имам претходно користено и е многу слична на една маскара од Miss Sporty. Инаку е преубава,ептен дава волумен.Јас бев задоволна.
Ја земав од Голден роуз портокаловата kat walk и не сум баш нешто нај задоволна... ги издолжува трепките али јас сакам густина, инаку највеќе ми се има погодено од Голден роуз црната со златно капаче, па мислам да го сменам четчето од неа оти е поубаво по густо и поубаво ги истакнува трепките.
по мене секој римел мислам течноста внатре е иста а добар римел се разликува само по четката јас имам еден римел од пред 7-8 години од странство било каков земам и со таа четка си нанесувам и перфектен е конечно сватив дека четката е битна не течноста