Ова малово чуда прави. Ги разделува трепките, им дава убава цврста црна нијанса и стои долго на очи. Кога прв пат ќе ја видиш четката си викаш мили Боже на што ги фрлив парите? И после првото ставање нема да има ни с од скептична реакција. За секојдневна употреба пак, користам Maybelline New York The colosal volum' express. Budget friendly по секој пропис. Сигурно сте веќе запознаени со неа, нема потреба и јас да пишувам.
Јас денес си се подновив со маскарата Maybelline Colossal Cat Eyes и стварно е преубава еве ги моите очи без маскарава и со
Јас ви ја препорачувам Volumizer која е од прилика 350 денари со две четкички и многу, многу сум задоволна, а можите да ја најдете на попуст
Пак си се вратив на старата и за мене најдобра Maybelline collosal volume и си ветувам дека веќе нема да експериментирам со нови маскари.Трепките максимално ми ги издолжува и им дава ептен убав волумен,а цената е повеќе од пристапна
сум за маскара купвање ама сакав да ја пробам маскарата на Малена,120 ден е ама досега ја немам користено,од Малена само лакчињата ги имам користено.шо велите за маскарата?ја има некој користено?уба е?
^ Не е многу трајна, се разронува по кратко време и подобро земи си некоја на Голден Роуз, ако сакаш поефтина, а сепак солидна маскара.
Јас стално користам маскара на голден роуз незаменлива е.Може секој да си ја дозволи а не приметувам разлика меѓу маскарата на голден роуз и оние скапите
Комбинација на Max-Factor (маскара) и Veryme (четче) презадоволнааааа сум од Veryme ама ми се потроши па реков да ја испробам од Max Factor ама не беше како што сакав :/ па искомбинирав и презадоволна сум..
Маскарите иначе од Авон се супер.Јас ја имам од супер шок и на сите им препорачувам,барем не праи грумчиња..
Ја купив пред некој ден розевата city style на golden rose за 130 денари и презадоволна сум, нема грутки, нема црно под очите, супер е
Женски,кажете ми какво мислење имате за Суперекстенд екстрим маскарата од Авон. Сакам да си ја порачам,па да ве прашам дали е добра
Јас се изненадив колку се добри маскарите на Seventeen Stylistot i The Volume се дефинитвно меѓу најдобрите што воопшто некогаш сум ги користела.
Денес си ја земав на maybelline collossal 100% black,a претходно ја имав cat eyes,само таа не ми даваше волумен на трепките,се надевам оваа ќе биде подобра(значи таа не беше лоша,ама јас сакам за волумен зошто имам долги а поретки трепки),башка оваа денес ја земав за 370 со сенка и сјајче за уста и сјајчето многу ми се допаѓа
Морам да ја пофала маскарава.. http://m3.paperblog.com/i/20/208193/ess ... EIZ90.jpeg preuba! i plus.. http://1.bp.blogspot.com/_KbfJgmCffSo/S ... ascara.jpg super se!