Јас сум нон стоп со маскара. Користам маскари или од Орифлејм или од Авон... Немам проблем со нив,дека имам и природно густи и црни,долги трепки и така..Задоволна сум!
retko koristam maskara,samo koga iskacam zatoa sto imam dolgi trepki i temni pa ne mi treba mn ,a inku denovive kupiv 2 maskari ednata na Golden Rose a dr na Paris i sosesm sum zadovolna od niv
Девојки има една нова парфимерија оодма карши Европски универзитет баш денеска поминав од таму, таму има се значи за сечиј џеб има маскари лудница и класик, и голден роуз од по 100 денари и мејби лајн и лореал и свашта и цените им се тоооп, ја гледав лореал телескопик маскарата и ептен ми се бендиса, па ме интересира дали некој ја користел и која цена е чисто за споредба. иначе парфимеријава се вика JAGOTKA, ако ви затреба нешто сигурно нема да ја утнете , однапред ви благодарам за информациите
и јас ја користам оваа, презадоволна сум, околу 350 ден. е Исто така пробав и ваква, и оваа е добра и скоро иста цена се
Lancome L'Extrême Waterproof, и во исчекување сум да ми донесат од новите маскари со вибрирачки четки, ми кажаа дека биле сон.
Па самата четкичка со притискање на копче правела осцилации и до 7 000 во минута и маскарата полесно и еднакво се аплицира насекаде и притоа трепките не се слепувале, а дали ги има кај нас не знам. Во секој случај и да ги има овие маскари кај нас, би ти препорачала ако имаш можност да порачаш од страна е подобро, тука сите производи се со послаб квалитет.
znaci maskara e preubava ja koristam veke 3 godini i mnogu sum zadovolna od nea...duri nekogas koga mi e pri kraj maskarata cetkickata ja stavam vo druga maskara i taka ja koristam....
Ако нешто ми е слабост, тогаш тоа се маскарите Најдобри ми се Lancome, Diorshow и Chanel Inimitable. Скапи се, ама се исплатат а мене и подолго ми издржуваат без да почнат да се згрутчуваат. Или стара добра финта па - купи си една квалитетна, измиј го четкичето и понатака терај со евтина маскара а старо добро четкиче