Дали ја има некој користено оваа маскара, и дали е добра? http://www.oriflame4me.co.uk/ekmps/shop ... 9226-p.png
Јас порано користев голден росе, што се прилично ефтини. Сега ги пробај од Мејбилајн, најпрекрасно нешто ! Јас мислам дека ја зедов за 400, ама не сум сихурна
Дали првата е со искривена четка??? Која од maybeline маскарите е со искривена четка за извиткување???
Да , ја има маскарава во Сефора , но не памтам колку евра беше , инаку овде цените на маскариве од Мејбилајн се движат околу 14-17 евра , зависи која ако поминам оттаму ке видам колку точно чини па ке пишам
Благодарам Дали ги имаш пробано која е најдобра? Колку чини втората? Позз Може слика од таа, не можам да се сетам која беше???Јас долго време речеси со години ја користев maybelline во сино пакување со искривена четка, но веќе ја нема во продажба, потоа користев Максфактор со таква четка но не сум многу задоволна и пак сакам да се вратам на maybelline
Благодарам Дали ги имаш пробано која е најдобра? Колку чини втората? Позз Може слика од таа, не можам да се сетам која беше???Јас долго време речеси со години ја користев maybelline во сино пакување со искривена четка, но веќе ја нема во продажба, потоа користев Максфактор со таква четка но не сум многу задоволна и пак сакам да се вратам на maybelline [/quote ја имам пробано жолтата и сум задоволна , трепките ми ги прави многу подолги и четката е многу убава и густа ,кога ке ми се потроши маскарата пак ке земам од мејбилајн дефинитивно , но ке пробам некоја друга , можеби лилјаковата за втората незнам колку пари е а и јас не живеам во Мк
Благодарам.Незнам таја втората маскара дали воопшто ја има во Македонија,дали некоја од вас ја има видено кај нас
Само што ми стигна од Орифлејм и воопшто не ми се допаѓа,не би ви ја препорачала.Размачкува како луда.
Истиот случај со мојот не за џабе пишав дека не ја препорачувам ко врколак се напраив тој ден и одма ја џитнав
За маскарата на лореал што беше на промоција до пред 2-3 дена во Космо, На позитивната страна- ми се допаѓа четката, голема е прилично убаво ги обликува трепките дава убав волумен, издолжува задоволително. Нај позитивно од се, не ги лепи трепките, не се размачкува иако не е водоотпорната, добро регира на малку водичка во очите. Долготрајна е, поише од 6 часа издржа пристојно. На негативната страна- скапичка е малку на попуст беше 600, иаку е 780 денари. И не ги витка трепките скоро ич. Сепак за мене нема замена на максфактор 2000 калори. Приморана сум да ја пробам новата, зашто единствена беше што моиве минијатурни трепки ги прави како вештачки. Од мене оцена 4/5
Истата и јас ја користам и не ја менувам за ништо навистина ја врши работата за што е и купена.... браво за маскарата...