Od ovaa jas dobiv crvenilo na obrazite potoa nis ne stavav samo go mijav so mlaka voda za 2-3 dena go snema crveniloto
Луѓе јас сама си измислив маска 1кива Талог од кафе 1лажица млеко 1лажица маслиново масло Малку глина за лице стопена во вода 1 белка од јајце Кожата ми стана мека и многу сјајна Еве сега после 9 часа повторно е иста мека и блескава. Инаку да додадам маслиновото масло не е препорачливо за кожа затоа што ја суши. Ама јас сепак го ставив.
Здраво дечки, ми стигна маска за лице од авон Care со роза,ама не пишува колку време треба да стое. Знаете ли вие? И дали ја имате користено?
Најлоша маска што ја имам некогаш користено и кога се пожалив на некои другарки ми кажаа дека и нив им се случило исто - црвенило и ситни акни.
Нови црни маски исто од фирмава на таа популарната маска што многу феминки беа задоволни. Некој ги има пробано? Да земам некоја од двеве или сепак обичната?
Јас ја имам првата, ама буквално ништо не ми вади, едино кожата моментално е помазна. Неколку пати и дадов шанса но ни една црнка не ми извади.
Вчера ја пробав маската за лице на Логона од роза, убава, хидратантна е, по измивање лицето е меко, свежо, измазнето.