Мене па оваа ми е најдобра маска што воопшто сум ја користела. Имам многу сува кожа и само со оваа маска успевам да направам соодветна хидратација.
Штом е 3 во 1 значи може да се користи за измивање, да ја оставиш како маска или да почекаш кратко и да масираш и ќе биде како пилинг. Имав користено друго нивно вакво 3 во 1 и ок беше, посебно за тие со мрсна кожа.
Дали оваа маска не се плакне? На упатството пишува да се отстрани после 10 минути и остатоците нежно да се измасираат @Minci13 Ја земав по твоја препорака
Не се плакне, кај сите вакви маски ги оставаш да се впијат сите остатоци во кожата. Оваа од сликата е прекрасна, убава е и таа со хијалурон, малку попастелна сина боја е кесичката.
Мислење за маскава? Или која ја препорачувате од оваа фирма или некоја друга која има поголема количина?
I dadov sansa mislam okolu 10 pati i sekogas imam ist efekt. Novi akni,crvenilo,suvo lice...Ne ja preporacuvam
Milo mi e,ovaa mi e omilena “infuzija” za lice Kako sto ti pisa Mishela,ne se plakne I jas epten se izraduvav koga gi donesoa prv pat vo dm,citav mnogu pozitivni komentari opsto za maskite na Freeman,ama ete mene ne mi se pogodi
Прекраснаа е, многу сум задоволна Ги земав кремата, серумот и спрејот од истата линија И уште една маска секако
Оваа ми е најомилена: А, за разлика од неа, оваа пак ми е ужасна, двапати и дадов шанса, ми го исфрли лицево, со денови го лечев после:
Домашни маски за лице од бугарска страница. Јас ги искористив првите 5 и одлични се https://spiritell.com/11-лесни-маски-за-лице-за-чиста-и-сияйна-к/
Може да споделиш која е таа маска со Аспирин за лице? Јас лично прв пат слушам а и прв пат дека аспиринот се препорачува за лице