Дали ги има на друго место освен ДМ? И ако ги има, дали има поголем избор или се само овие три што ги прикачила членката над тебе?
Па јас само во дм имам видено и мислам дека има 3 видови. Ако знае некој дали има на друго место нека каже.
Дали сте забележале маски за лице од Холика Холика во Македонија? Конкретно за таа од краставица,предобра е.
А какви други маски имаат од таму? си пробала некоја добра за црвенила? Завчера бев не ми ни текна да видам
Од Olpeo гледав онлајн немаше ништо конкретно. Ја пробав само таа од краставица, врв е. Многу ми се допадна за акните и хормонските акни.
Девојки, дали некој знае да ми каже колку пати неделно е препорачливо да се става маска од зелена глина на лице?
Јас еднаш би ставала, доколку имаш сува кожа еднаш месечно, многу ја суши кожата. И после веднаш крема која убаво хидрира. Јас имам нормална до мрсна кожа, баш кога ја ставав пред некоја година ми беше повеќе мрсна и не видов никаков ефект од неа.
Исто и јас значи, стварно не знам од кај толку добри ефекти за масна кожа, мене само ми ја исуши и ми ја направи безживотна, и покрај дополнителна хидратација, и мешање со масло за лице, со тоник неколку капки, само со вода. Повеќе пробав, зелена, rhassoul...ништо.
Јас пробав 2, 3 пати и ја баталив, кожата ми стана некако безживотна, сјајот што го имав го снемав, никаква ми стана, јас не би ја ставила на лице.
Мислам дека е за сите типови кожа,маска за лице за интензивна хидратација со медитеранско маслиново масло,ја враќа неопходната хидратација,правејќи ја кожата освежена и негувана.Се употребува до три години од рокот на производство.20минути откако ќе ја нанесеш,но јас подолго ја држам за полесно да ја измијам
Здраво девојки. Ми треба совет. Во последно време лицето ми е многу "мртво", не знам како да ви објаснам, не само суво, некако како грутчиња, дупчиња, самата кожа, не акни. Баш така го чувствувам мртво. Ставам хидратантна крема и во моментот ми е поубаво, но кратко трае. Што и да ставам шминка некако гадно ми делува. Сакам да пробам некоја маска за лице да ми предложите, што може би ми помогнала да ми го живне малце, не сум користела маски никогаш затоа појма немам кои се добри. Убав ден
Најверојатно за текстура зборуваш. Тоа може да се среди и со правилно чистење на лицето и добра хидратација. Каква кожа имаш? И што користиш друго за нега и чистење?