ги јадам само цните тврди, најмногу ги сакам другите ми се премногу меки и имаат некој горчлив вкус неможам да ги јадам тие
O NOM NOM NOM NOM! јас си ги сакам ама баш сите,освен тие меките само тврди си јадам ма биле зелени или црни,шарени,со точки,без точки,дебели,слаби.
ги обожавам маслинкине со пиперче шо се мммм најубави ми се а не ги сакам оние со семка па неможам да ги јадам ми е страв зуби да не си искршам
И јас кревам два прста, да ни го обелодените рецептот за похованите маслинки. Спојлер Ако се прават ко кашкавалот, зденката, лесни се значи - се валкаат во белка од јајце, па во презла, па малку вегета и во тавче. Мислам дека сè се прави на ист начин. Или !? Инаку, не сум многу пребирлива - само да не се меки, смачкани, бидејќи мразам такви. Кога веќе би морала да бирам, најубави и највкусни ми се зелените, бидејќи скоро секогаш се тврди и многу ми се вкусни бе, со сè ми одат - не пица, не паштета, не со обично лепче и сиренце, ма универзалка се. Е сега, моите не ги сакаат оние зелените со луто пиперче внатре, ама работам на случајот да ги внесеме во поредовна употреба, бидејќи мене лично ми се ем убави за око, ем превкусни.
Многу ги сакам, многу! Би можела да ги јадам секогаш со секое јадење Ги сакам и зелени и црни, секакви, а најомилени ми се од тие ситните што се црните.
Скоро секогаш имам у фрижидер маслинки Најубави ми се тие големите црни тврди мммммм можам да ги изедам сите....
Со салатче и ракијче . Се зезам . Па јадам маслинки, кога има салата во оброкот, да ми оди нели со јадењето.
Уфф само што ја отворив темава ми потекоа лиги Обожавам маслинки, не пребирам! Е уште да не штетеше толку тој сол и ке беа совршенство!
Не дека ги јадам секој ден,ама не ми се лоши.Црни маслинки несакам,најмногу ги сакам зелените. Најубави ми се зелени со пиперче,зелени маслинки со лук. ,,
ги сакам многу и тоа било какви и се што е поврзано со нив поточно се што е на база на маслинки ( маслиново масло ,кремите со маслиново масло,разни намази со маслинки и сл.)маслинкиииииииии