Добро маслиново масло можи да најдиш во Веро, но ќе бараш масло од унифицирано географско потекло, а не од мешавина на маслинки од различни гео. подрачја. Ќе бараш на шишињата, едно од овие знакчиња.
Дали знаете каде може да се купи чили масло ️ ? Особено ако е chili crisp. Дали можеби има во k-shop во Скопје?
Dali imate kupuvano maslinovo maslo od stokomak/kam marketite.Ako imate koe e najdobro sto ste go zemale,za sto go koristite najcesto.I slika ako moze nekako bez preporaka ne sakam da kupam..
Од Веро да земеш грчко некое екстра виргин , тие се најдобри со најдобар квалитет 500-600ден се а траат. Од Стокомак во пластично шише им е ? Мислам треба да е стаклено ,темно шише ?ако е квалитетно ...
Pa imam videno zeleno temno šiše vo stokomak a dali e staklo ne znam,eve nekoj ako kupil i znae neka napise.
Ако сакаш специфично екстра вирџин, види во Веро или Рамстор. Ако ти треба поевтино и да е помас, тогаш и оние од Кам, Кипер и Стокомак ќе ти завршат работа. Мене ептен ми се допаѓа ова. Плескавиците ми се повкусни и полесни.