у контекст на дискусијата од пред некое време за косовските и македонските матуранки најдов две во исти фустан(фустанот на нина добрев од ред капет 2012 мислам беше) па сакам да ги видите косовска и македонска значи стварно за косовките уште еднаш
Македонската изгледа одвратно во фустанот. А самиот фустан што го носи изгледа како лоша реплика на претходниот. Незнам дали е до неа или до фустанот. Женската од Косово прекрасно го носи. Ѝ прилега црвеното, но шминката не баш .
да ама кај косовската само шминката е утната, а кај нашава незнам што е по утнато, дали моделот, дали бојата, дали изработката на фустанот, или пак... Нејсе поентата ми беше дека кај нас уште во изборот на фустани се прави грешка, скоро сите гледаат само убави слики од црвениот тепих а забораваат да се погледнат во огледало дали тој модле одговара на ниваната линија, а лоштата и непрофесионална изработка на фустанот се пак додатен хаос...
иии еве ме конечно пак јас конечно се одлучив каков ке ми е само со друга боја горниот дел ќе биде прлаво бела а долниот шампањ боја и на едната града ќе имам везено златен цвет и место траката ќе имам златен колан што мислите ???
Девојки ме интересира дали сеуште работи продавницата на Sherri Hill во ГТЦ и одприлика колку се движат цените на фустаните ?
Со оглед на тоа што на нивната страна на фб имаат ставано слики од пред некој ден сигурно постои. Јас лани влегов еднаш фустанот што ми се допаѓаше беше околу 20 000 денари, мислам дека се од кај 10 000 денари па нагоре, сега зависи кој модели ги донесуваат кај нас во Македонија, зашто имаат тие и поевтини и многуу поскапи. Со среќа https://www.facebook.com/pages/SHERRI-H ... 8898673846
Devojki, off sum ama ve molam za sovet fustanot sto go odbrav za matura e tesen, ubavo mi sedi no butovite mi sr poznavaat dali ima nacin kako da gi skrijam da se poznavaat kako pomali a da ne se znaj miderot ili sto i da e
Девојки каде би можела да најдам некои посвечени фустани за матура? Би сакала да купам готов, не да шијам.. По можност да е во Скопје, или во близина. Благодарам однапред.
Зошто е толку замрена темава годинава не знам али ајде.. Женски, пред да рокнете 400 евра на фустан балски разгледајте малце низ град. Матурантка сум годинава и си купив фустан од Ателје Бај Ива и многу ми се свиѓа, имате таму фустани. А и стално сум во потрага по штикли, успут гледам и фустани и во ГТЦ се совршени фустаните, баш матурски. Цената им е по 50 евра, варира! Иначе фустанот ми е краток, после долго размислување се одлучив за фустан во кој цела вечер ќе си играм безгрижно.