sakav da prasam nesto vo vrska so bojata na cevlite, fustanot mi e sina mastilo boja... a tasnickata si ja kupiv vo Zara eve slika pa se mislam Za cevlite ... tasnickata od okolu e obllozena kako so metalic siva boja nesto, pa ete slika i takva boja na cevli baram samo da ne se so toj spicot napred ... sto mislite kade bi mozela da najdam?
Девојки еве ми го фустанот сакам коментари инаку нема да го носам тој црн прслук се разбира, ќе земам силиконски..
За матурата си купив кратко црвено фустанче , така пуштено на половината со златна лента како каифче... Е сега незнам со што да си го искомбинирам , со некое кремасто сако и штикли или нешто друго? Дајте некој предлог ??
Сакам да отидам во Скопје за да видам за фустан за матурска, па да не лутам многу ако може некој да ми каже којшто е бил по продавниците пред скоро време во кој трговски центар има највеќе избор , а и да не е мн скапо да е некоја разумна цена. Или за џабе да не си го трошам времето
Во сите трговски центри во Скопје имаш избор, но и цените се надувано, ппосебно во овој период. Се зависи што бараш.И не мора да одиш баш во актуелните трговски центри, имаш и доста продавници на други места.
https://www.facebook.com/pages/Matu...187092813?id=763230187092813&sk=photos_stream Прекрасни се бравос за нив
Девојќи како можам за матура да си нарачам фустан од некоја позната марка? Пример Посакувам да имам фустан од: Elie Saab,Armani,Dior,Versace,Gucci,Givenchy,Chanel,Cavalli.. Во Македонија нема, тоа е факт! Како можам?
Морам да ти кажа, дека вакви марки за матурски фустан се ништо повеќе од ГЛУМЕЊЕ ТЕШКО ЛУДИЛО! Отвори интернет и порачај си, ако ти е мерак, ама оние кои можат тоа да си го дозволат, не прашуваат на интернет од кај да ги најдат овие фустани и овие продавници,...туку авионот „под нозе“ и веќе го имаат набавено брендираното парче уште кога е објавена pre-collection.