Фала ти многу ординари Грл... За Хипица, па исто ке ти биде срцка и фустанчето само ако го ставиш, тие ште те знаат ке те познаат
девојки што мислите за фустанчињава, ко за втора вечер.. јас се мислам за некое од овие, ама не можам да се одлучам за кое... И тие што ме знаат, нека пишат кое би ми стоело најубаво
Мене највеќе третото ми се допаѓа,само е премногу светкаво.Еднобојно со одредена комбинација на модни додатоци мислам дека би изгледало супер :y: Меѓутоа твоја матура е,избери го тоа што највеќе ти се допаѓа. Еве нешто од мене
Фала девојки, иначе лично мене сите ми се допаѓаат, може мааалку, ептен малку првото да ми се допаѓа поише
а бе мало нели втората вечер ќе се фурате ептен, е тоа веќе ке ви биде вистинска забава зашто да не облечеш нешто онака типско а најубаво? покажи го убавото тело во овие хеланкиве... :geek: јас повеке сум таков стил па затоа ти кажувам од мој аспект е сега ти најубаво си знаеш
абе срцка јас неможам вакво да облечам зш без прерамки нема кај мене на што да се држи горе ама тебе супер ќе ти дојде, а башка не е премногу свечено
Не сум малку слабичка за второто? [/quote] абе срцка јас неможам вакво да облечам зш без прерамки нема кај мене на што да се држи горе ама тебе супер ќе ти дојде, а башка не е премногу свечено [/quote] Па знам, јас намерно такво, барам, не премнг свечено, сакам после да можам да си го носам, мада не носам многу фустанчиња, сепак да не ми пропадне, пошо тоа од матурата не верувам дека после ке го облечам... Ај имам време да размислам уште малку, ако имате некоја идеја, постирајте ми ја
Епа Лижалка убаво те збунивме сега сите првото,второто,второто,третото,првото... Пак ќе повторам,одбери си го тоа што ти највеќе го сакаш,во кое мислиш дека најубаво ќе се чувствуваш и ќе ти стои најубаво еве уште некој предлог од мене :
јас сум за првото..слатко..ненападно, а истовремено паѓа во очи..младешко, таман за матура..и плус повеќенаменско..и за свечености,за дотерување онака и за во град итн...само може ако сакаш во некоја др боја да е,јас би ти предложила виолетова
Абе Џули ова ми е за втората вечер, за првата ке носам виолетово, сега не можам и двете вечери во исто А бај д веј и дечко ми гласа за второто