Не е рано, и јас имам закажано во 5 кај фран, треба да се има за се време. Откри дали прават фризури?
не прават.. си закажав јас за фризура кај Мина.. според сликите на интернет ми се засвиѓа како работат.. богами нема да праваам којзнае каква фризура.. пуштена ќе е и најверојатно виткана.. не планирам пунџи, торти, цвекиња и слични невестински фризури да праам.
https://www.facebook.com/pages/Frizersko-kozmeticko-Studio-MINA/156534007708089 иначе некој на форумов на имаше пофалeно.. мислам на темата за професионални фминкери..
Јас си закажав кај Ена Андовска, се мислев за кај Дадар но читав задоволни и незадоволни од кај него. Ена најмногу ми ја пофалија па се решив кај неа. Не е скапа 1500 денари + професионална фотографија.
Дали можете да ми препорачате некоја кројачка за матурски фустан со достапна цена и по можност да има материјали кај неа за да не шетам и да губам време барајќи. Благодарам одднапред
Здраво. Јас не живеам во ск, но би сакала да ми кажите некој добар бутик во ск, но по можност со пристапна цена
Здраво, матурската ни е за еден месец, а јас уште немам ништо купено. Ве молам девојки кажете ми дали во Скопје има убави фустани не посакпи од 8000 ден. ако може и поефтино, и во кои бутици да гледам.