Јас би ви предложила од Нана да си купите и гледајте кратките многу поубави се а и поевтини од долгите. Јас пред две години земав од кај нив и тоа го земав 1 недела пред матура со мала корекција, а го прошетав цело Скопје пред... може и во гтц да си најдете нешто од тие фабрички фустини што ги имате во скоро секој бутик со различни бои, само вајда сите сакате да бидете посебни пошто многу може да се случи на матура уште 2,3 да имаат ко вашиот... by the way и Mango може да имаат добра колекција на фустани за таква пригода... мој совет е краток фустан можете слободно да играте и во ресторанот, во диското и во школото, без да гледате дали ќе се сопнете или ќе го извалкате...
Здраво сакав да ве прашам што мислите за фустан вака сеа горе е црн со светки ама не она накинџурено туку убаво наместено и надолу плав ни многу светло ни многу темно средно широк значи не многу со тулови и др работи ама не е и тесен така средно ве молам за матура ми треба плс помош
Моја другарка имаше таков фустан, црн корсет со малку светки и долниот дел мастило син и многу добро изгледаше. Комбинирано со црни штикли и пликче ќе бидеш супер
Девојки сакам да прашам каде би можела да најдам ваков тенок материјал со сјај?Дали и всушност го има кај нас тука,особено во Скопје?? Сакам нешто вакво да носам едноставно бидејки самото тело ме прави како свечено да сум облечена,не ми треба многу китење за да сум впечатлива.Сакам ваков поедноставен фустан како на Ким да ми ја оцрта тенката половина да ми го истакне задникот(исто ке ми стои знам) но каде да најдам ваков материјал за да го сошијам фустанот бидејќи тешко да најдам тука ваков фустан да купам.Доколлу сте сретнале досега кажете или материјал каде би можела да најдам Позз
јас да матура носев црно плав фустан, горниот ден беше како корсет со монистри црн, а долниот дел со жипони така широк беше како на балерина плав, носев плави штикли и плава плик ташна
Јас носев кратко бебешко розево фустанче со убаво деколте ии на прерамки многу еднаставно кусо со проширување на долниот де и баш фино си денсави се забавував со мојот многу добар другар..
Naredna nedela se slikam za tablo Kazete mi sto da pram kade da se sminkam frizura kako fa se nasminkam koj salon kakva kosula da nosam pomosss...
Нежна шминка, косата пеглана или мали локнички, кошула било каква еднобојна Не се замарај многу, јас за апсолвентска кога се сликав бев на фризер се фенирав,а таму кога стигнав дознав дека задолжително морало со капа и ништо од фризурата Најди си некој туторијал на youtube за шминка.