oooo маче епа ај честито... едвај чекам да те видам во него И јас сум во потрага по сандалки ама не можам да најдам никакооо
Ако некој случајно ја има фризурава како изгледа од позади, или може да ја најде, или има некоја сликичка со ваква слична фризура сликана од позади што ке одговара на ова, ве молам нека постира Многу сакам ваква да бидам, ама немам идеја за од позади
Лизалка, извини ме немат на темава, се заборавив скрос Значи денес закажав за трепки - 20 денари снопче - на едно око одприлика 6 такви, значи вкупно од прилика 240 - или ете 300 да зејме се на се Една другарка сега си стави и баш и се убави, па и јас си реков да се поќејфам малце Козметичарката ми рече дека и до 1 месец траеле... како и да е, јас 5 дена пред матурата ќе ги ставам. Фустанчето си го купив од еден бутик охрид „Авангард“, 5800 денари. Иначе само во тој бутик влегов, пробав два, од кој едниот беше овој шо си го купив и за 15 минути веќе се ослободив од главната мака Еве го истото - само од на каталог сликано - не можам на нет да го најдам... Бело со црни додатоци Не помислував на бело фустанче - ама во овој одма се заљубив Фризурата ќе ми биде на страна - со нежни локни... за да се гледа грбот ---И што е најважно - САМО ЕДЕН Е!
Јас би ти препорачала да ги ставиш ден пред матура или на денот на матурата уште поубаво, а не 5 дена пред матура, затоа што брзо паѓаат верувај .. а верувам сакаш да ти бидат убави и цели на матура 5 дена пред е многу може да ти падне снопче едно-две и нема да изгледа убаво п.с ова од искуство ти кажувам затоа колку држат, а месец дена да ти држат треба да ,,пазиш и како трепкаш,, лол
Брајт фустанчето многу ми се допадна, грбот е феноменален... исто и од напред како паѓа, супер е.. не ни требало повеќе да гледаш, првото што ке ти влезе у око тоа е, така јас за сандалите си видов едни и после тоа цел град го пребарав и џабе, пак тие први што ги видов си ги земав А за фустанот, тоа дека е единствен е исто така уште еден голем + Косата и јас планирам така нешто да ја правам, зашто и мене ке ми биде отворен грбот, да се види, како фризурата на сликичката погоре што ја објавив Абе најубави ке бидеме
Јас мислам дека се вклопувам во темава, па за да не отварам нова сакам да ве прашам да ми предложите шивачка... Знам модели се...ама ми треба човек кој ке ми ги сошие двете фустанчиња... И по можност да не зема од фустанче 100 евра Би ви била мноооооооооооооооооооогу благодарна ако ми помогнете... П.С. Од Скопје да е
Јас шијам кај професионална шивачка ако сакаш ќе ти го кажам бројчето да се јавиш од скопје е и многу убаво шие имав видено нејзини дела
Вип ти пишав Лична порака, што се однесува дали сум задоволна како шие, па се подразбира дека сум чим шијам кај неа нели?
не се потресувајте не е кој знае што, јас еве годинава славам 10 години матура и не е нешто интересно, како свадба без невеста, оти работам на место каде скоро секогаш има такви журки и не ми е баш интересно
темава е отворена за матура нешо и реков да побарам мислење од вас.... дечко ми е матурант оваа година и ке одиме за неколку дена да купит нешто ај кажете ми некој предолг ......
mnogu ubavi sandalcinja vo boja imas vo trafic nz tocno kako se pisuva imas vo kisela voda i sega novovo biser, ama preubavi se. cenite se od 1300 do 1800. pozz
Преубав е фустанот, само што јас не би носела долг на матура. Не знам зашто И што така се реши да шиеш? Нели ке купуваше?
ќе шијам долг, затоа што сум висока и така по малку крупна, ама нема да биде скроз ист како на сликата, помалку светкаво и малку деколтето ќе биде пособерено А се решив да шијам бидејќи сите по гимназијата ми кажуваа дека по скопје и по струмица немало добар избор, фустаните биле многу пренатрупувани и така... среќа си ајдов шивачка