1. младешко и слатко 2. гламурозно и отмено двете ми се убави....знам ќе ти стојат и двете фризури...ама одлучи си каков впечаток сакаш да оставиш и како сакаш да изгледаш иако јас би гласала за првата....некако втората е премногу актуелизирана изминатиов период и веќе видени се скоро сите нејзини варијанти
хмм... и двете се убави ама втората ми е поубава малку, ајде и тука да си кажам ааа да, и постегната е нема да ти се олабави од скокање и играње
Јас мислам да си ја одбереш првата. Поактуелна е и плус ако се решиш за втората фризерот сигурно нема да успее да ја направи иста таква и ќе ти дојде многу обично. тоа е мое мислење поздрав4е
Да , и двете ќе ти прилегаат.. ама би можела таа првата.. сигурна сум дека со втората фризура скоро сите ќе се . Јас на полуматура имав виткана .. од цела генерација и тоа.Само не ги прави големи локните , како на сликава супер се. Односно целата фризура можеш да ја ископираш
10 см (мислам) со платформичка. Да можам да издржам (плус немав избор) *** Хипице, времево не да ни се расипа за сончање ... не знам шо ќе беше ова...
И моите се 10, ама без платформа... една моја другарка била на солариум, од 6 третмани доби тен како 10 дена на одмор да била, а камоли после другите 4... сеа малку се каам што не бев на солариум ама ајде, ке пројде и без тен фала ви на сите за искрените коментари за фризурките
Имаш уште време за тенот , мада не знам на колку време тоа се иде.. кога ти е матурата? среда или вторник беше? мислам дека имаш за еднаш бе
Лизалче јас мисла првата. Да смениш малце Брајт.... времево за килл е. Додуша јас еднаш излегов на тераса, пред да фати да врне, ама што? Ништо. Тоа е...
Јас Хипи два пати успеав да се сончам... ама од 2 пати нема резултати.. како и да е.. си се сакам бела
Море да видите како мења еден тен цела фаца, ќе се зачидуте.. другарка ми е бела ко сирење, и убава е, ама преска коа ја видов.... мнооогу поубава од вообичаено а немаше ни малку шминка си пожалив јас
Абе не ми смета мене толку тоа што не се исунчав (крај краева не сум толку бела), ама финтата е тоа што имам рецки на нозете. За први мај се исунчав ДО НЕГДЕ и сеа сум со линии. Ама најдов чаре и за тоа: хулахопки.
Женски нејкам да ви кршам филм ама стварно не ми е јасно зашо се толку замарате околу матурата? Доколку сакаш да се дотераш ок супер,ама зошто баш на тој ден,секако ке нема никој посебно освен професори и генерацијата Нормално дека треба да се дотераме сите ама до толку да се сончам,вештачки трепки,гледам од фебруари се замарате за шминката и фризурата.....според мене стварно е голема глупост
За кого како, за мене тоа е најважниот настан што ми се случил и сакам да си го прославам како што сакам, секако ќе има и поважни, апсолвентска, свадба.. ама засега до тука сум стигнала
haha tnx hipica a za solariumov sto zborite nema efekt od edno dve idenje tek posle cetvrtiot tretman negde se pokazuva efektot onaka naednas , ja idam vise 7 tretmana use tri mi ostanaa ama se mislam dali da gi idam zosto epten pocrenev a sum plava vo kosta da ne ispadna plava ciganka hhhh inace ako ste od skopje najdobar e na dadar najubava boja vadi