znaci marinastr i 2468 site fustancija se PREUBAVIIII!!! znaci od kraj na 3ta god baram po internetov ama vakvi modeli ne sum nasla...stvarno nemam komentar najubavi se na cel svet...fala vi NAAAJJJMNOOOGUUU na cel svet i eden od ovie modeli ke nosam sigurnoooo jeeeeeeeeeeee <3 <3
имењачке и јас сум матурантка годинава, се двоумам меѓу мн. фустани.. како и да е, гледам да ми биде удобен за играње, а и да можам после цело лето да си го носам првин сакав топ некој, ама не планирам цело време да го кревам фустанот, и не планирам нешто мн кратко, не сакам да задоволам многу гледачи Пр: фустанов не е ништо посебно, ама е совршен за матура, задржи се повеќе на алките, ланчињата, ташната, штиклите, тие да ти бидат wow ! =) кога сме кај штикли, не купувај нешто високо, или ако купиш носи си у ташна балетанчиња
И јас сум оваа година матурантка...И ти предлагам да не носиш премногу свечен фустан. Најубаво ќе ти биде едно едноставно фустанче, кое ќе одговара на твојата фигура,зачинето со некој убав детаљ, на пример украсна трака, панделка. Бојата на фустанот нека одговара на твојот тен (ако веќе одбираш некоја друга боја освен црна или бела).Внимавај фризурата да ти одговара со фустанот-значи прво барај фустан, а потоа размислувај за фризура. Наит носи исто така во зависност од фустанот-најдобро е некој нежен накит... На www.polyvore.com можеш да најдеш милион интересни фустанчиња
Jas lani bev maturankta i ti preporacuvam da ne se mn zamaras so toa sto ke nosis...sepak na ubav covek se mu stoi ubavo neli??? Spored mene kupi i odberi nesto sto tebe ke ti stoi i sto ke se cuvstvuvas ubavo vo nego...def ti treba kratok crn fustan...sepak devojki sme da pokazeme sto imame)))
matura* da ja fatam sakam rab so vreme..... ve molam ako mozi nekoj sovet da mi dadete za obleka i frizura.....kako i sminka*
леееее како бонбонче е )))) и јас сум негде колку сестра ти висока, па и јас плаирав вакво нешто да барам, мало, слатко, шеќерко
фустанчинава навистина се преубај.... иначе че можи некој да ми препорача некоја фризура за матура?? зс и јас сум матуранта....плс*
Незнам да ти кажам. Јас планирам да ја пеглам, зато шо никогаш во живот се немам испеглано, па да збунам малку
Jas te sovetuvam da ne ja peglash, osobeno zatoa shto ja nemash ispeglano dosega. Em ke izgledash chudno za site ostanati, em nema da se cuvstvuvash svoja, em golem e rizikot da ti se izvitka povtorno kako od vlazno vreme, taka i od igranje, zheshko i potenje. Ne rizikuvaj bash za taa vecher. No ti si odluchuvash za sebe, pa napravi kako shto mislish deka kje ti e najdobro.
Прво дали ќе им сум чудна на другите или не, баш и не ми е гајле. Ако не се осеќам своја одма ја мијам, и оп! ете пак виткана! Барем за фризура немам проблем. Косава моја сама по себе е фризура
mislam da ne ja peglam ako imas vitkana......kosa...... arno vi e vas vitkani so imate....... 4e ja podredis samo mallku....i op ..... a nie??
и јас сум матурантка,и се ми е средено,па и коса и шминка хахах но сега донзав дека фустанот кој ке го носам е случен со една моја сокласничка,а сакам да бидам единсвена.А со тој косер што го видов мн добро стои фустан напред краток,а одпозади долг во готика стил е.И сега не знам што да правам?? Сакам и едноставно да биде,а тој беше соврешен...некој добар фустан кој мн добро би одговарал со корсет,но нозете да ми ги истакне,не сакам до доле да ми се влече...хаха мн комплицирано барам...
И јас сум матурантка и знам каков ќе ми биде фустанот, и фризурата и се... само не знам шо боја да го правам фустанот, што мислите вие дека е боље ко за матура/ розев или црн во комбинација со некој сиви детали, детали на самиот фустан мислам не на накит или обувки.. иначе се работи за кратко фустанче многу слично на тоа што го објави 2468 розевото, што мислите која боја е подобра? Иначе црна коса имам