Не не се венчаници напишав prom dresses на гоогле и ги одбрав овие што најмногу ми се допаѓаа. Ама на некој па може му се допаѓаат за венчаници. Еве уште.
Може ли слика од фустанче слично на тоа што си го правела ти те молам? Зашто знам како изгледа ама неможам да најдам.
Само се надевам дека годинава нема да биде ко лани...сите во на Шерил Хил фустанчињата Неќам никој да навредам ама сите ко униформирани беа
Знам дека е до вкусовите бла, бла, бла........... Никогаш не би облекла фустан од Шерил Хил! Баш се типично американски. Chocolate.me немој погрешно да ме сфатиш, ама белово фустанче е како за деверуша. Не дај боже некоја матурантка да облече вакво, зошто ќе ја помешаат со млада невеста.
Ау Хипи немаш претстава колку ми се допадна ова Ах ова стана едно од замислените нешта за матурата. Прекрасно е Фустанчето, со ракавиците, сандалчиња некои и косата како што ми е права и прилично онолкава должина... Мх мх
кога јас пишувам коменнтар како може да ставам слика. или неможе.. нов член сум сеуште се немам управено многу добро
Девојче, за полуматура имаш посебна тема. Погледни, можеби таму ќе најдеш нешто што ќе ти се допадне. http://forum.femina.mk/moda-i-stil/polumatura-t962/?hilit=полуматура За тоа како да поставиш слика: za-forumot/kako-mozam-da-stavam-slika-na-forumov-t1895/ И, друг пат користи го копчето редактирај, наместо да пишуваш неколку постови едноподруго.
Малку ранко е за матура ама еве јас шо си најдов за на свадба, па кој сака нека кради Инаку јас лично мислам дека е поубаво во кратко фустанче за матура, некако многу за оскари ми иди во долг фустан..ама секој со свој вкус