Аааа фала ви срцки, ама сега имам нова недоумица, пошто ја на почетокот сакав лилаково ама никако да ја најдам бојата што ми требаше, е сега си ја најдов и пресрекна сум онаа нежна лила боја.. и такво ќе го правам изгледа... само сега ме замисливте зашто двете пишавте розево, али ваљда пошо у ситуацијата требаше да одвереме меѓу црно и розево- и јас така бев за розево, ама меѓу розево и лилјаково? Јас сум за лиљаково...
Нека биде тоа што тебе повеќе ти се допаѓа. И двете бои се убави, весели... сигурна сум дека вистинскиот избор ќе го направиш
epa devojki da vi se priklucam i jas sum maturantka i odbrav fustance i se , ama se mislam kade da sijam znaete nekoja dobra sijacka od skopjde sum.Slusnav za papilon vo bunjakovec i biser,ama dali znaete nekoe provereno mesto kaj so sfarno dobro sijat
hock: какво едноставно бе...баш е штосно и интересно :up: :up: :up: и перфектно за матура и за млади цури
eee bas mi e milo sto vi se dopaga mi krenavte samodoverba,toa mi trebase posto slusam generacijava se dolgi fustani ova ona,a jas ne sum bas takov tip .ne sum,pa ne deka ne sum ,ama smetam deka dolg fustan ne e bas bas da se nosi na matura,da kazes aj na apsolventska togas DA bar po mene,a za boickata???da ostavam zolto ili da menjam nakaj plavo,posto licam na devojkava na slikava bar po kosa ,ten i imam zeleni oci
Абе за бојата тоа ти најубаво си знаеш што најмногу ти се допаѓа. Ама мислам, чим плава коса имаш, треба некоја појака боја, да разбиеш малку.
види вака за бојата можеш и некоја појака да одбереш, дека оваа многу бледа е...иначе моделот е стварно ТОП мене ич не ме бендисуваат долги фустани....ко за на бал, и ко теткици да се прават девојчињава ова е баш младешко и убаво а за црвеново НО КОМЕНТ се знае :up:
Јас па за аватарот помислив. Епа кога е таква работата, можеш и оваа боја, така нежничка е, ама се зависи сепак од тебе и тоа какви бои тебе ти се допаѓаат.
И јас сум матурантка годинава и се мислам за фустанот, не сакам нешто којзнае што, не сакам балски фустан кој ќе го облечам само на матурата и никогаш друг пат и плус да го платам 5 000 денари, значи сакам нешто поедноставно. Би сакала да го слушнам вашето мислење за фустанчето што го одбрав за шиење.