Значи butterfly93 подолго време те читам и ова ми падна на око Јас да сум на твое место одма си заминувам за Милано и си купувам фустанче за матура. Па велиш дека не купуваш алишта од Македонија и дека пазариш во Милано стварно не те разбирам зш се плашиш да не останиш без ништо? Купи си фустан од Версаче бидејќи и јас велам дека се БРЕНД, и верувам дека ќе бидиш прекрасна таа вечер. Поздрав до сите матурантки и ви посакувам супер да си помините за матура
Саки има поими наречени сарказам и иронија. Прочитај го погорниот коментар во темата за Шутка и се ќе ти стане јасно, освен во случај ако не ти е јасно значењето на двата поима.. Денес барем е лесно, прогуглај малце и се ќе ти стане јасно, немора веднаш да се напнувате со сноу квин нешто во контекст на темата..
Знам дека сум оффтопик, но не знаев каде да го поставам прашањево... Ме интересира кој е начинот на пријавување за матурската парада и дали истата ќе се одржи и оваа година? Има ли некоја од вас учествувано?
ke se odrzi na 18 maj. prijavuvanjeto kaj nas e kaj prof. po fizicko ama uste e rano kon krajot na mart ili sredinata na april ke pocnelo so podgotovka
Облечете штикли минимум 15,претесно кратко или раскошно паунско фустанче од светкав материјал,ставете надградба на коса,надградба на нокти,француски маникир,обетки што ќе допираат до рамената,пудра во дебелина на талог од кафе,палета од бои на очните капаци,земете прескапа плик ташничка од некој бренд и ланче со Сваровски кварцани прозори. И погрижете се да си ја потрошите цела заштеда,и никогаш повеќе да не ги облечете истите
Нешто вакво сакам да носам за матурата, елегантно е за девојка како мене од 18 години, а сепак ми одговара на мојот стил. и секако не е клише и со среќа на сите како мене во потрага по парчињата за матура
Иви во право си, на 18ти мај е. Сега видов дека 18ти е петок. Патем, мене таа парада ми е екстра глупа.
Јас мислам подобро собрана барем нема цела вечер да ти смета и слободна ќе си бидеш, а пуштена на пр. ако ја виткаш нема сигурно да ти издржи, така да мој совет ти е собрана... Спојлер сега се во мода нели плетенки па можеш нешто така да си направиш еве неколку идеи Oваа година и јас сум матурантка и планирам нешто слично на ова Се надевам ти помогнав. Поздравче
Сакав и да ве прашам за на табло кога се сликавте што носевте? Дајте некоја идеја да им предложам на моите соученички позз
Кај нас скоро цела генерација носеа кошули. Еднобојни, карирани, шарени - буквално секакви. Јас носев циклама боја на кошула. Тогаш бев шатирана, па убаво ми стоеше таа боја.
Каде да најдам вакви камчиња како на фустанов, ќе ми требаат за мојот матурски фустан. (и колку пари се отприлика ако знаете)