а за шминкање еве неколку мои предлози фризури мојата моментална фризура само што не ми е плава, туку црна сега засега доста е, повеќе др пат
Оваа должина ќе биди на мојата коса кога ќе ја извиткам, ми се допаѓа и изгледа во тој стил ќе биди мојата фризура за матурата. А и бојата ми е таква. Ми се допаѓа! Убави и се веѓите! Интересна е шминката на девојката од десно. Убава веѓа.
Да, ние се сликавме за на табло, и се сликавме кој како сака, немавме некоја посебна облека.. Јас лично се сликав у бела кошула, оти сум црна и да облечев нешто црно ке беше ептен темна сликата.... Лично си се свиѓам како испаднав на монитор, на хартија уште не ни ги дале...
Еве уште 2-3 слики од фустанчиња кои ми се допаѓаат. Првото е интересно. Второто ми се допаѓа само да не е баш жолто. Можи црвено со црно на пример. Третото ми се допаѓа во горниот дел.
Ej aj te molam prati link od stranata kaj so gi najde fustanite, ne mozam da ja najdam nikako a najubavi stikli sum gledala tamu! hock:
Aх колку ми е криво што ние бевме најнајглупавата генерација во државата :evil: Замислете ние немавме матурска забава hock: Моите школски,одредени,кремчиња,во договор со професорите,и тие одредени,сакаа да одат на матурска екскурзија,и беа, а за сметка на тоа немавме кафанска прослава.А на екскурзија си поминале средно мизерно.И немам спомени ,жално!Среќа што моите ми направија дома па за тоа си се радував. Затоа сите матуранти да си поминете најубаво,да бидете најубави, најсредени.Секоја од вас знае што најдобро и стои,и како сака да биде средена,затоа напред
колку глупаво, и во нашата генерација има исти такви само што не му дозволуваме тоа што сакаат да го направат да го остварат ... јбг секаде има такви офтопик
sto mislite za ova fustance, mene vo oci mi ostana.Uste da imam sreka da si najdam takvo za maturska i ke bidam najubava