WomanInLove и јас се согласувам со Пеин, ептен ми се свиѓа фустанчето, па ете ти посакувам среќа да си најдеш такво или бар слично :up:
па и снаа ми исто ми вели да шијам, и плус таа предлага да носам долг фустан затоа што сум висока, ама мене некако ми е ризик да шијам, дали ќе најдам соодветен материјал, па дали ќе ми го погодат :? до сега у живот само еднаш имам облечено шиено фустанче, тоа беше убаво сошиено, ама за матура , нејќам да си ризикувам, а и плус што кажуваат школските, сите асални шивачи биле зафатени
fustanceto e super i e mn ubavo :up: na fb ja vidov edna devojka si isto takvo fustance ama se poznavase deka e sosieno, ama prekrasno i stoese
еј ај ако сакаш стави линк од таа момичка да видам како е сошиено, или па на лп ми пиши, можеби и јас ќе се излажам за шиење
aj vidi bidnaaa? se otvori? pisuvaj impresii e sega kolku sto mozam da zabelezam nedostasuvaat nekoi svetkavi detali neli?
Фустанчето е преубаво, јас го шијам истото, со мали измени и друга боја, си купиви матријали и све.. и веке ми се шие... Од кое школо си само може да ми кажеш да не се погодиме од исто школо хаха
Лижалка ти колку години повторуваше во школо Се шалам, само видов си пишала 23 години, а матурантка, затоа
Абе, пошо форумот го правев од досада напочетокот, и не се замарав со години со се, после тоа почнав онака редовно да го посетува,, и не знам како да сменам... иначе 18 и пол имам Не сум повторувала ни еднаш, за среќа