Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Матура

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Janaaa, 1 декември 2009.

1. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132
    Мојата фризура на на таблото беше таква, како првата твоја опција ,фенирана со навиткани локни и нанадвор и супер излезе .И + таа одговара и на фустан со корсет , со прерамки , затворен, отворен секаков :D

2. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Многу малце ви дале, нас ни дадоа една а4, една за во стандард рамка, 10 средни, 12 мали, 28 мали за во новчаник.

3. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.014
    Допаѓања:
    81.351
    Леле Плавуша, значи и фризурава е апсолутен хит годинава, како и кремовите штикли! :D И јас ја планирав, ама ме фаќа мерак за плетенче, бутурче или ниска бушава пунџичка, па уште размислувам.
    Инаку, да се навратам на фризурава - кај нас секоја втора девојка за сликањето за табло имаше ваква фризура, а јас често ја правам таква за излегување, па искрено и ми здосади. :doh:
    Можам да замислам само што ќе биде на матура - добри 90% ќе бидеме локнисани нанадвор. :lol:
    Јас сум пре за втората опција, чисто колку да не се чувствуваш преклопена со масата, а ако веќе си имаш мерак за надворешните локни - гоу ахед, твои си се желбата и изборот, а и не му стојат секому исто, нели? 8)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Каква боја на фустан освен розева ќе оди со овие штикли... Многу ми се допаѓаат се надевам дека за матура вакви ќе си купам :inlove: :inlove: :inlove:

Прикачени фајлови:

5. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Пупи јас мислам дека фустанче со шампањ боја ти одговара. Иначе штикличките се преубави.

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Хмм никогаш немаше да се сетам :rofl: :rofl: :rofl: ајде сабота конечно ќе си купам и фустанче и штикли па ќе пишам какви се :rofl: :rofl: :* :*

7. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Обавезнооо чекам да пишеше. Ако си од Скопје да ми кажеш како се движат цените на штикли и кои бои ги има најмногу.

8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Сите бои ги имаш, буквално сите, зависи какви штикли сакаш од 2000 ден. па нагоре :D

9. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Има и поевтини, не преувеличувај :)

10. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Затоа рекоф зависи какви сакаш, убавите штикли се од 2000 па нагоре веќе почна таа матурска сезона, па цениве ептен ги покачија :)

11. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Јас од Битола сум тука најскапите штикли се до 2500, освен во Моделино и Ароу на Широк Сокак каде цените се повисоки од 3 500 па нагоре :lol: :lol: :lol:

12. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Блазе си Пупи :) . Да ми купиш и мене па по пошта да ми ги пратиш :D

На pupi.girl му/ѝ се допаѓа ова.
  13. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Хахахаха кажи ми какви сакаш такви ќе ти најдам :* :* :*

14. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Во Кочани има уште поевтини, а убави.
    Јас за Нова Година купив салонки за 850ден. Сега можеби се поскапи ама најмногу до 2000 повеќе неверувам. Кога ќе одам да си купам ќе ве известам.

15. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.191
    Допаѓања:
    3.857
    Ми се чини кај нас најмногу слики даваат. Имаме 16 мали за документи, 14 средни за во паричник и две поголеми за во рамка. По желба можеш да си порачаш а4 формат а и плус од другите пози ако ти се допаѓа некоја можеш да порачаш. А цената е иста како и од сите други фото студија.

Мене косата ќе ми биде баш ваква , само со кремасто цвеќенце, патем ако знае некој од каде можам да си купам такво, нека ми пише :) .
    А Фајр да знаеш дека најпогодно време си избрала за фризура, ќе имаш време за се, прво направи си ја фризурата па после шминка.

16. bozepetra

bozepetra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    1
    Дали може го знае бројот на Љупка Арсовска и колку зима за шминкање? :)

17. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Да таа фризура е доста актуелна, ама подобро фризура вообичаена ете таа со локните што најверојатно ќе ја имаме ние и да ни стои и на лице и на фустан и целокупен изглед, отколку некоја фризура невообичаена па да праиме експерименти баш за матура и да не ни е по ќејф. Батали ти тоа :D Најбитно ти да се свиѓаш самата. А и ние за фризури, што да речам за тоа што скоро сите ќе имаат кремави штикли и кремави,бледорозе или шампањ боја фустани? Е тоа е па бетер.
    Кај мене повеќето ќе бидат со собрана коса, а има и доста со коса настрана како мојата втора опција, ама додуша такви им се и фустаните на тие со кои што зборев или на 2 широки прерамки или најчесто на 1 рамо фустани па не одговара баш пуштена коса.
    Најбитно е да не се погодат две во ист фустан а едната од тие две да си ти, за другото нема гајле :D

Да не си рак во хороскоп? :rofl:

18. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Штрумфета одличен избор за фризура. А јас уште не знам каква фризура ќе имам

На Strumfeta93 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Јас сакам ваква само горе да не биде смачкана малце тапирана :rofl: :rofl:

Прикачени фајлови:

20. ivinakit