Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Матура

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Janaaa, 1 декември 2009.

1. LaChiquita

LaChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2010
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    478
    Матурантки да Ви дадам неколку убави примери...се надевам не е касно

2. Blue-eyes-girl

Blue-eyes-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    30
    Девојки, ај предложете кај у Скопје да најдам некој по добар бутик , ми треба фустан за матура, пред некој ден шетав да не може човек едно фустанче да си најде се нешо кичесто со циркони, тежок сатен, ужасни бои....ми треба нешто по скормно да можам да го носам и после матура не да ми биде само за таа вечер и по нешто тренди, секако :) хаха.. Бев во Манго ама немаше нешто избор. Дај предложете некој ? :)
    Фала, однапред. х)

3. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.229
    Фустаноттт ис ет хомееее, не можам да го изнагледам, само застанвам пред него и го гледам, да не има некоја замерка и сл, ќе збеснам дури да дојди 18-ти :D ^_^ ^_^ ^_^ ..Преубав ми е :$ :inlove: :inlove:

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Леле луѓе само што се вратив од пробата, значи СОН е. Прекрасен го има напраено, ИСТИОТ на сликата буквално. Уште само некои работи има да направи и тоа е. На 3 мај ќе одам да го земам или ако сакам уште пократок од тоа што ќе го скрати дотогаш да и кажам. Како стои, прекрасен е. Ептен ми го отцртува цело тело таков залепен цел, преубав. Не очекував до волку да ми го погоди, презгодно стои. Едвај чекам да го видам целосно готов, леле. И викам уште сега би го однела, и ваков како досега ептен ми се свиѓаше само основата, пре-пре-преубав. Ја ептен пребирам, затоа и шиев, а не купував, ама до волку чим ми се свиѓа значи 10ка е. :inlove: :inlove: :inlove: се заљубив.

На BeYourself и Ema.Sk им се допаѓа ова.
  5. 1-Lady-in-red

1-Lady-in-red Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    44
    Јас здравје да е во сабота одам да си купам за матура само незнам дали да одам во Скопје или пак во Куманово вие што мислите? :^) :)

6. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Можно е во БТ да нема црни затворени лаковани штикли :fubar: :fubar: :fubar: ццц се разочарав значи .... Фустанот готово, купен ми е . Ми фали уште плик чанта и накит и секако штикли- ако ги најдам сите ве частам :x

7. Chivas

Chivas Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2012
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    132
    Едно гајле помалку :whew: , купив чевли и 2 фустани кои си ги бендисав ,неможев да се одлучам кој да биди, ги зедов и двата па едниот ќе ми се најде и за некоја друга прилика.
    Сега ќе си организирам дома проби за да одлучам кој ќе биди главниот. :lol: Уште некоја ташничка и накит и спремно е се. :)

8. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Остали матурантки од Скопје, кај се шминкате? Дали знаете така некое поефтинко студио за шминкање, до кај 500 ден макс. да им се движи цената за шминка? :?:

9. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Како што знам по другарка ми лани, во Виола во Порта Влае ја шминкаа за нешто околу 500 ден.

Ја утре треба да оставам капар и да закажам, 1500 ден. шминка, фризура, нокти и гратис вештачки трепки кој сака.

10. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Јас ќе се шминкам кај едно девојче, пакет шминка, нокти и трепки зима 1200, а само шминка 600.
    Иначе и моето фустанче е при крај, деновиве треба да идам на проба :)

11. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    87
    А каде тоа? :)

12. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Јас ќе се шминкам кај Елена Антовска -Ека . Инаку Спичлес има на колектива, групер, воскопје купони.Расчепкај , ќе најдеш што ти треба верувам :)

13. Tanjich

Tanjich Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    273
    Допаѓања:
    64
    Еве го линкот http://mk.kolektiva.net/skopje/maturant ... te-se.html понудата трае уште 3 дена :)

14. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Во студио Сандра во Капиштец, денес бев оставивме капар со другарка ми, на 15ти еден ден порано ни ги прават ноктите, а на 16ти во 1 саат попладне шминка, фризура и трепки :)

15. Shlag-so-jagodi

Shlag-so-jagodi Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    девојки каде има во скопје штикли како за матура да бидат посвечени? фустанот ми е нежна шампањ боја па да одговараат на него... ве молам за одговор

16. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Па имаш скоро секаде, треба убаво да си прошеташ. Би ти препорачала да отидеш и до кисела вода, таму има многу продавници со штикли, а и убави се.

На Shlag-so-jagodi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Shlag-so-jagodi

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    и уште едно прашање имам девојки.. дали знаете каде можам да најдам циркоони за фустанот што се ставаат со пегла (се лепат со пегла на материјалот) ???

18. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.707
    Такви имам видено на женски пазар во Скопје,во едно продавниче.Ке видиш внатре има различни.

19. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.981
    Во бисер има една ептен убав бутик со штикли, на втор спрат се наоѓа

20. Shlag-so-jagodi

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    14
    ви благодарам девојки, а каде е поточно женски пазар?