Леле молете се да не врне, инаку со чадорчиња ќе треба да си идеме иначе јас ќе си носам сако одозгора, убаво ми одговара со фустанчето, не дека ќе го носам многу многу, колку да не ми биде ладно после диското А луѓе ќе си носите балетанчиња?? Јас ќе си носам, знам дека нема да издржам толку со штиклите, а нејќам боса да шетам Само уште не знам кај ќе ги ставам, зашо ќе носам плик ташна
Лелееее ај што збориш значи 15-24ти се матуриве во Скопје, ја се мислев ние и уште 2 школи први ќе бидеме, ама добро Ако ти е другар некој, купи му новчаник некој поскап или каиш, кошула некоја... би ти предложила парфем, ама не, потрошно е, подобро нешто што ќе му остане.
Ако ти е другар некој, купи му новчаник некој поскап или каиш, кошула некоја... би ти предложила парфем, ама не, потрошно е, подобро нешто што ќе му остане.[/quote] искрено новчаник не ми се допаѓа баш а и тој не носи новчаници со себе...се мислев за кајш (таа ми беше единствена идеја ) иначе да мн близок ми е и затоа се двоумам има ли некој некоја друга идеја?
http://www.fakulteti.mk/news/12-05-09/k ... iv-11.aspx Браво за креативоста, мене лично многу ми се допадна.
А зошто не отидеш со него во град и он да ти каже што ќе му се допадне? Така знаеш дека нема шанси да го утнеш поклонот и плус ако планираш облека да му купиш ќе може да си проба.
Прекрасни се и двете. А каква боја ти е фустанот? Претпоставувам црвена или сивкаста... Ќе ти одговара на цирконите од пликчето.
Случајно наидов на линков, па си реков да го ставам тука http://wow.mk/deals/ElSi-kitenka-maturska_31_31.html
Цело Кочани го превртев и на крај ќе си умрев од мака, затоа што боса ќе си одев на матурска. Ама.... секогаш постои некое ама во последен момент си ги бендисав . Сега сум ќеф. Ете ми ги и обетките
Девојки кој лосион за тело СО СВЕТКИ би ми го препорачале? Само да не е Авон/Орифлејм бидејќи немам од каде да нарачам Значи за матура ми е, сакам да сјае долго, и светките да ги има, бидејќи нема да носам холахопки!
девојки...долг фустан во горниот дел без прерамки, едноставен... дали многу лошо ќе изгледаат сосем мали камчиња обетки? препотачливо беше да најдам долги за да не изгледам празно ама ништо друго не ми одговвараше на бојата...
Е, па немој да се правиш баш Касандра, како тоа светкави нозе а другите голи делови од телото без светки, пр. рацете или грбот евентуално, вратот и градите? Зависи од фустанот, и поедноставен да е, да не свети пак идејава не ми се допаѓа, евентуално дискретно нанесени на лице во пределот кај јаболчниците прифаќам светки, на други телови од телото никако, барем ја така мислам. Можеш да земеш некој лосион што сјае, малку колку да имаш некаков сјај, мада не сум ни за тоа баш, ама ако е дискретно чим си решила да светиш можеш така.
ќе видам... малце во дилема сум.. ама косата ќе ми биди пуштена па така да мислам ќе има рамнотежа и да носам мали обетки