Епа девојки среќна матура и најубаво поминете си.Вечерта е само ваша, не дозволувајте никој да ви ја уништи
Овие се од мојот град Ги гледав баш прееска на тв, коментиравме со мајка ми колку се кичести! Не ми се допаднаа воопшто, освен една или две девојки, кои ги знам и приватно, и знам дека убаво се облекуваат за нивните години
Друго нешто што приметив е дека буквално сите имаат 98% ист модел на штикли, во различни бои и материјал. Платформа, со отворени прсти напред, стандард на секоја слика
Во Кочани да не имало мањак на кратки фустанчиња? Без навреда, ама вакви фустани не знаев ни дека постоеле, еден беше ко за француска собарка, друг за у француски бордел, а повеќето како за на Кански фестивал негоо...они вака договорено да не праеле некој филм а? Девојчики, најубаво да си поминете на матурите
Не знам дали да плачам или да се смеам на кочанскиве матурантки... страшна работа! До толку да се немало осет, стил, вкус...само кич, срамови живи. СЕ освен готик парот ми е . Вака ќе биде и на мојата матура, е таму ќе се смеам и тоа многу. Заљубена сум си во тоа што си го купив за мене, мнооооогу поразлично од се што видов на сликиве. И ќе изгледам многу нормално, а многу уникатно во исто време.
On a night like this I wanna stay forever ♥ Најубавата ноќ во мојот живот, неописливо е колку убаво си поминав ! Ќе ја паметам оваа ноќ засекогаш.
Од Кочани овие матурант(к)иве, во глобала катастрофа, пак со сатенски, долги и шљокичасти фустани и со сарма фризура.Сега знам дека на матурата секој сака најубав да биде и не сака критики, ама па до толку осет да се немало... Оваа посебно ми падна во очи: Спојлер Ми личи како од Бандини да е изкочена. Овоа девојчево најубаво ми беше: Спојлер Иако не ми се допаѓа фризурата, убаво, а едноставно е облечена. А еве ги и овие од Битола: http://maturanti.konzuli.com/index.php? ... slava-2012 И за овие истото мислење го имам како за Кочани, само 3-4 убавки има девојчиња. И да не азборавам, честито нека ви е на сите матурата, се најубаво понатаму.
Мене па ми се допаднаа деовојките од Кочани (нормално не сите ) Али во глобала сите се потрудиле и богами доста многу пари вожиле И уште нешто во Кочани одсекогаш е било традиција долги и елегантни фустани, со исклучок на претходните 2,3 години. Годинава повторно се во долги и елегнтни фустани. Спојлер
Вчера беше мојата матура. Само сакам да кажам дека многу од девојчињата беа облечени во слични фустани и актуелни бои,комбинации.Тегет сина,корална,пудра боја ..и милион црно црвени.Убаво изгледа но во моментов.Сликите од матурата ќе ги гледаме и по многу години и на нив ќе изгледаат смешно.Но секој со вкусот,јас си одбрав класика-донекаде.За штиклите сте во право скоро на сите исти им беа.
Пошто сум од Битола и морам да ги искоментирам нашиве матуранти, можеби повеќето велат Битолчани кабадаи, све мода од висока нога, кој од кој подотеран ама искрено све шо видов беше кич и тотално невкусно.. се на се ако ми се допаднаа 2-3 матурантки што се држеа до оригиналноста и убаво складено и префинето, а све остало ко јајце на јајце си личеа. Па еве проценете сами http://maturanti.konzuli.com/index.php? ... slava-2012 Инаку од овде понудените единствено овие ми ги фати окото http://maturanti.konzuli.com/proslava/2 ... im-080.JPG - баш елегантно и шик http://maturanti.konzuli.com/proslava/2 ... im-055.JPG http://maturanti.konzuli.com/proslava/2 ... im-016.JPG - нежно и едноставно
Ова на втората слика ми е саканото братчето со партнерката Убави ми беа и скромни.А за другите најкатастрофа до сега Кич до кич и лани имаше ама не беа до толку,сега се срамам да кажам дека се од мојот град.Сите скоро ги знам и лично и не забегуваат толку во живо, ама сега, како за оскари мајка му стара.Ужас без грам вкус. Да им честитам сега и тука,нека им е среќна на сите матуранти и матурантки.
Ете помина и таа вечер Преубаво си поминав, ама и цело време со другарка ми си се смеевме на неверојатните кичови огромни сиренести фустани со пердуви или 3кила циркони И јас си носев долг фустан ама си го сметам за еден од поубавите бидејќи беше многу нежен и едноставен А за повеќето....no comment....
Aу овие од Кочани не ме бендисаа. Со извинење ама 80% ми се ко од некоја штофара да купиле сатнески перидња и дома импровизирале. И некако ногу ми се wannabe оскар. "Гола нога гола груда,моја се слива види из свуда" стил. ©Calliope
Ајдее сите место на матура отишле на доделување оскари долги фустани, пунџи, 5 кила шминка Сигурна дека 90% од овие никогаш нема пак да го облечат фустанот дома во плакар ќе им виси и прашина ќе фаќа абе ајдее глупости купи нешто едноставно, нешто што ќе можеш и после да го носиш ја за матура носев жолто фустанче едноставно намерно купив такво за да можам и после матура да го носам.
Ауф многу кичерај видов годинава на матура . Дали 2-3 девојчиња од матурантките што ги видов од Орце ми се допаднаа. Со тие фустаните ко теткици, па шпиц штикли и класичната "сарма" фризура. Мојата втора братучедка од Кочани беше матурантка и за чудо не беше како горенаведениве мисици. Убаво и едноставно фустанче, убаво искомбинирани бои, ептен ми се свиѓаше. Само шљокиците ми беа некако . Сеа баш ќе ги разгледам и другите од Кочани, живо ме интересира како се облекле.