Абе овие матурантки се или невести? Очигледно не биле на свадба и не виделе што е венчаница, а виделе по филмовине долги фустани па ајде и јас за матура. Бог да чува! На ништо не личат. Па нашминкани, трепки вештачки подолги од прстите на рацете, нокти некои шкљ. Материјал никаков.. Абе сите линкови ги отворив и од сите ако 20 девочиња имаше соодветно облечени. Тие па што се со кратки фустани минич до п*ч. Чудно ама годинава немаше многу со шљокици.. Само 18 години имаат во газот, а се прават ко бабетини. Незнам дали јас сум толку старомодна или до нешто друго е..
^Не си ти старомодна, очигледно другото нешто е во прашање. Секоја година мора некој да се издвојува во тој поглед.
Мила моја јас се извинувам што морам да го прокоментирамн твоето мислење за „ техничкото и земјоделското “ .... голем дел од девојчињава што видов се од село , и имаше многу убави девојчиња кои не се фатени во кадар, мада тие што беа убави си одеа со свои афотмобили, додека пак они кои се малце по сиромашни, или неможеле да се снајдат со превоз бтњЧ добро знаес колку е далеку Банско од Стрмуца ( се извинувам на изразот кои погоре го искористив ) одат со автобусот до ресторантот. Живееме во 21 век и сите што сме од Струмица добро знаеме кои „ деца учат во гимназијата “ , ( мамини и татини керкички и синчиња со длабок џеб ) ... затоа не навредувај, јас пред две години бев матурантка , завршив во Техничкото, па не бев накитена и нити личев на дел од тие девојки кои се сликани од Радио Струмица - Нет .... позз
http://www.youtube.com/watch?v=6VAgr1jb ... ure=relmfu Дента http://www.youtube.com/watch?v=cNuejGER ... =autoshare Вечерта
http://www.youtube.com/watch?v=Y1CxV6Nzm9I случајно налетав на видеото и немам коментар колку младината се повеќе и повеќе е ...
Ааа ова сабајлето беше со тракторот Јас тек сеа се освествам, преубо си поминав, на крај точно е то дека од ко ќе влезиш веќе во хотелот никој ништо не гледат шо носиш како носиш, се е само за до Гимназија..... Уште вечерва славиме и готово.
Ме теравте и мене сега да гледам слики од матурантите. И не само што одлично изгледаат, но радоста најмногу ги краси. За шминката ќе кажам, фала Богу не изгледаат ко фрикови. Вчера бев на матура на другарка ми, што и сториле бре лелее... Важно убаво да си поминат. И на сите матурантки нека им е со среќа и им посакувам понатамошни успеси.
Ау мене охриганки ич не ми се допаднаа, од сите што ги гледав тие испаднаа најкичести Нормално има исклучоци ама во глобала не ми се допаднаа.
Мила, ноу офенс. Ама, овие што се овде, убави се? Не ги навредив училиштата, нити матурантките, туку реков дека не се убави. Всушност, не ни прокоментирав, ама сметам дека смајливо „ “ кажува доволно. Океј, сфаќам финансиски ситуации, ама вака облечен? > Спојлер (десно) .. А најмногу сум изненадена од техничкото, дека таму има конфекциски техничари мислев дека ќе бидат преубави. Можда моделите се убави, ама сатенот штрчи, кој што сака нека каже. И те молам, не ме сфаќај погрешно. Инаку, коментирав само за сликите што ги има на радио струмица нет, техничкото и земјоделското не ги видов во живо.
Ајде и јас да си ги кажам импресиите од матурската која беше на 20ти. Значи пре пре преубаво си поминав, кога би можело да се повтори уште еднаш тој момент, се изнаиграв цела вечер. Засекогаш ќе ми останат тие спомени.
простете!!! но ова што го видов беше 98% КИЧЕРАЈ а за девојката со жолт фустан од струмица мислам дека....делува најпријатно, најубаво и најелегантно....
И мојата матурска помина, вчера 22ри. Премногу убаво беше се, се дружевме, игравме, сликавме.имаше прекрасни фустани, но и кичести, од се по нешто Сепак, најнајпрекрасно cи поминав, спомени кои никогаш нема да ги заборавам!!
Вечер мене ми е матура . Ќе видиме какви ќе бидат другите, но сто посто ќе има и кичести фустани. Едвај чекам вечер да дојде