Дечки да ве прашам за ваше искуство и за мислње Јас дека веќе закажав за шминка кај Владо Георгиев и дека он не прави фризури, што мислите дека е подобро да закажам за на фризер пред шминкање или по шминкање? Стварно немам поима пишете вие како сте направвиле, односно како планирате да правите
Фала За првата, искрено немам нешто посебно замислено, сигурно фустанче кое немат да ми бидит прилепено за телото, по младалашко и со светла боја (беж, нежно розево...) Лижалка, јас закажав кај една фризерка и за фризура и за шминка... сигурна сум дека прво се прави фризурата па шминката Иначе јас си закажав во 4-5 часот.. Ни прерано и прекасно
Да и јас одкажав од кај Владо закажав на друго место и фризура и шминка заедно зашто не можев да се договорам што кога... И јас во 5 саат си закажав
i jas imam problem.ovie fustani na internet sum gi gledala 100 pati no tesko deka mozam takvi da najdam.ne se osmeluvam da gi poracam bidejki ne se znae kako stojat na mene.kazete nekolku dobri butici po moznost ako znaete vo bitola bidejki mislam od tamu da kupam.pozz
Лелеее... а мене многу ми се чинеше фризура + шминка = 1000 денари Колку се движат цените во ск, бт, пп?
Еве за сите матурантки и женски..има страшни работи да си седнеш и плачеш од мака :? http://www.asos.com/Women/Dresses/Cat/p ... 20&sort=-1
Јас кај што ке се шминакм не е многу скапо 1200 ден е шминка, а фризура од 300 па нагоре зависи што ке правиш.... така да повеке од 1700 не би требало да те кошта, ако сакаш ке ти дадам број по лична порака