Форумџика на годината

Матура

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Janaaa, 1 декември 2009.

1. i...ja

i...ja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    181
    ^Леле какво зезање падна ;)

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    Ау зезањее... :x

Која ти е поентата на прашањето? Секој си носи тоа што сака. Што е толку страшно да се носи долг фустан? Нели ти напиша дека треба да си го живееме нашиот живот? Тогаш наместо да „зезаш“, зошто не се подготвиш за полуматура и да се забавуваш?

На tessie и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  3. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.795
    Допаѓања:
    4.888
    Нела мене ми се допаѓа оремногу фустанот. Би одговарало со црни салонки, но за да не ти е монотона комбинацијата можеш со златни светкави, кремави, розави, црвени.

Мислам дека најдобро ќе биде со некои сандали или салонки со црно и златно, и стави една златна масовна алка. Можеш и некои мали, дискретни обетки, ама и не мора. Совршено ќе биде. :)

4. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Ваков ми е фустанот за матура

Сега за штикли се мислев... :?: со продавачката се зазборевме и ми даде идеја кремасти да се штиклите, кремасто ташниче или плико, и златно ланче на пример.. Од оние „крутине“ ланчиња :lol: незнам како се викаат, што се сега во мода :rofl:

Што мислите? :$ :?:

На tessie и mims-89 им се допаѓа ова.
  5. vw-girl

vw-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    162
    супер е фустанчево , само би била многу внимателна во изборот на штикли. Нешто вака најмногу според мене би одговарало [​IMG]

На kosmodiks, tessie, WarriorAngel и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    dulcela i nena

мислам дека за матурска вечер личи нешто малку по пристојно да се носи, ова мене по ми одговара за обично нокно излегување.. Сепак славиш со професори а и од дома сигурно ке имате семејни прослави, некако не личи да се покажува толку кожа и долна облека...

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Нела и Дулчела, јас ќе бидам малку поискрена, вашите фустани не ми личат на матурски, повеќе соодветствуваат за публика во емисија од типот на Жаре бербер (не спомнувам такви емисии во позитивен контекст).
    Сањичка, твојот фустан ми се допаѓа како за матура, за аксесоари имаш време да размислиш, би се вклопиле и чанта и чевли во темна боја, ама може и како што планираш, нешто кремасто или бело, да не изгледа монотоно темното. Се на се, добар избор си направила.

На tessie, Aniston, i...ja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Па сакав во посветла боја да бидат штиклите и накитот, не бела, не знам некако не ми се свиѓа црно-бела комбинација мене лично, па затоа сакав кремасти барем.. :D имам уште време, ќе видам што ќе направам :D

На Azriel1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. dulcela

dulcela Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    134
    Драга Azriel1, слободно биди си "поискрена", нема потреба да правиш лице на форумов, а не ни верувам дека некој друг го практикува тоа. А ти по ова што го збориш изгледа ко да ќе одиш со ролка на твојата матура м? Сепак, станува збор за вкусови. Добив доста добри критики за фустанчињата, твоето мислење не ќе промени многу во мојата одлука. Поздрав ;)

10. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Парите се плуснати... Али не спијам од радост ! Конечно најдов слика ! .... Ајт, само немојте престроги критики, многу си го сакам :lol:
    **Башка ме чека и друга МНОГУ СВЕЧЕНА прослава есента, па и таму ке го прошетам :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Lili.lili и Amazing им се допаѓа ова.
  11. zarah

zarah Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2012
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    1.557
    @Aniston внимавај на чевлите, ташната и накитот, зошто од гламурозно многу лесно може да прејде во кич.

На Hipica и Aniston им се допаѓа ова.
  12. dulcela

dulcela Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    134
    Aniston, фустанчево планираш да го носиш на матура? :)

13. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Да :)

14. dulcela

dulcela Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    134
    Мене искрено ми е ту мач. Не можам да кажам дека не е убав, напротив прекрасен е, но за матура не. Фустанот ми е повеќе ко за во Холивуд, за додолување некакви награди и слично. Али ако ти го фатил меракот, со здравје да си го носиш. Сепак се работи за вкус :)

На naturally и sweet-star им се допаѓа ова.
  15. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Благодарам :lol: Знам малку е повеке, но во мојот град матурската е бетер од холивуд... А и во септември ми доделуваат специална нагдара во Александар Палас, така да таму ке биде таман на место пригодата :)

16. dulcela

dulcela Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2013
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    134
    Хахаха сега малку ме замисли. За кој град зборуваш ? Ајде убав помин на доделувањето и матурската забава :)

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Anja232323

Anja232323 Активен член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    2
    Neznam dali ste posetile do sega nekoj moden blog ...no Modnite blogerki za toa sluzat ...ke ve sovetuvaat i ke vi dadat nekoja dobra ideja .Ovde ima poveke informacii i intervjua so modni blogeri mozete da se povrzete so niv iako se od Beograd...se nadevam jazikot nema da pretstavuva bariera http://www.uelementu.com/content/modne- ... ana-zmukic

18. fear

fear Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    19
    девојки ми треба помош како да ги направам ноктите за матура :?: имам зелено фустанче и златни чевли и чанта..Не сакам да има зелено на нив бидејќи нема да е убаво за др вечери, златно може..некоја идеа, слики.. :*

19. RainDrop

RainDrop Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    20
    Целите зелени во нијанса со фустанот или пак може темно зелени (ама да не е металик)
    и еден нокт (до малиот) со златен лак :)

20. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    какво и да ти е фустанчето немора секогаш да значи дека треба иста боја и ноктите да се напшрават.според мене затоа што сум голем љубител на нокти а и матурантка ноктите личи да си ги направиш во француски маникир и ако ептен толку сакаш да ти се ускладат можеш на палецот и на четвртиот да ставиш некое цветче или некој циркон или некоја изведба во таа боја.

Прикачени фајлови:

• download.jpg
      download.jpg
      Големина на фајлот:
      8 KB
      Прегледи:
      536
    • images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      4,6 KB
      Прегледи: