Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Матура

Дискусија во 'Мода и стил' започната од Janaaa, 1 декември 2009.

1. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.456
    Допаѓања:
    1.478
    20 - 30? Па имаат по 18, 19. А ете ја и 20-ката после 19-ката.
    А за останат кометар се воздржувам... Ако почнам да пишувам веројатно нема да биде позитивно во никој случај!

2. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Лани ко да бе побетер, оваа година пак некако... не се сјајни, ама се подобруваат.
    :)
    Кога веќе решиле да носат долги фустани, овие две девојчиња си за ја завршиле работата како што треба.
    [​IMG][​IMG]

Едноставни и фини, за разлика од некои други тоалети, со шљокици, опашки, деколтеа бесни, ѕинѕурци... страшно. :|

На Divinebutterfly, tHeBeAuTyFoReVeR, Cacy и 7 други им се допаѓа ова.
  3. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Се зачлени на:
    28 јануари 2011
    Пораки:
    3.655
    Допаѓања:
    29.370
    Теткици ли треба да се прават на 18 години?Со чест на исклучоците, ама многу лоши комбинации видов ала диско кугли.Штета, толку убави девојчиња згодни со толку непогодени фустани, а верувам на пообични настани изгледаат многу поубаво.
    Него дајте нешто од скопскиве гимназии да видиме?

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  4. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Па добро да во ред али моабетот ми беше дека за нивни години ептен претерале,не викам сите има и исклучоци.

5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    Стари сме ние тинкербелче, стари, стара мода е тоа,сега сите се џоа на оскаи да идат.
    Има исклучоци секогаш ќе има, среќа братучетка ми моја беше една од тие,ама нејзините другарки од клас што ги гледав беа која од која, фустани за на ал не се носат такви.
    Од ЈБТ не очекував до толку, но добро.
    Ама тоа е тоа, генрациите се менуваат, вкусовите, едноставно не можеме да се сватиме.
    Мене годинава ми беше 4 години од матура, а како вчера да беше...

П.С ставајте линкови ако најдете од скопскиве гимазии.

На thelittle17 и thinkerbell им се допаѓа ова.
  6. Rose96

Rose96 Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    37.125
    На FortuneTeller.xD, sesilija, gothchick и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.332
    Допаѓања:
    2.601

Влахов :)

8. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    од панче арсовски да не имате слики?

9. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421

Не бе зашто да ни смета, али поголем дел ми се претeрано средени.
    Убави да,ама ептен повоздрасно изгледаат. Некои дури како тетки се.
    Кога бевме помали скоро сите сакавме да изгледаме постаро,ама како се страее сите сакаат што помладо и помладо да изгледаат.
    The irony of life...

Туку сите сме се нафрлиле на девојките,а момциве?
    Да они може немаат голем избор,ама секогаш има некој кој отскокнува.

На drugarka и Rose96 им се допаѓа ова.
  10. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Не сум од таму, ама рака на срце повеќево девојки се прекрасни. Имаше по некоја со светки и џинџурајки но во главно сите се елегантни и како кукли. Пријатно сум изненадена. Посебно би го издвоила девојчево:
    Не е ниту накинџурена, нема ни светки ни балски фустани, ниту е бетонирана во шминка а прекрасно изгледа. :bow:

Од скопскиве гимазии јас си гледав слики од другарки ама вака на нет нема за сега.

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Ух косоварките се ептен елегантни, иако претерано за девојки од по 18 години, сепак ко најмалку кич да видов, ептен холивудски скоцкани, со тренди фустани, погодени шминки и фризири.
    Од нашиве и немам нешто многу видено, но морам нешто да прашам, зарем под елегантна чанта апропо се подразбира плик, најчесто лакиран?
    99,9% од девојките што ги видов носеа такви чанти, не дека се лоши, ама ко крем салонките препрепреисфурано парче ми е, јас сум увек за нешто поразлично на пример штосна мала чантичка со несекојдневна боја и облик.

12. T-cent

T-cent Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    12
  13. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Ауу оваа баш ја гледав пред некој ден на фб :puke: Беше типката избрана за на насловна страница на орифлеим мини каталогот пред некој месец и јас мислев дека има околу 25 а она матурантка да ти била....Како и да е салам се избрукала :|

едит: Ауу овие од косово :inlove: И машки и женси скоро сите зрачат. Убави , елегантни мх мх од милина да ги гледаш :lol:

14. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.255
    Допаѓања:
    157.516
    Сега ги гледам косоваркиве. Мисљим... шта да го мисљим, се гледа дека татко им е терориста, сите се бомби! :D Ноу хард филингс, лоша шега...ама ... па сеа бомби се шо да им правам?! :D
    Стварно се беспрекорни и нема вулгарни, за разлика од нашиве...со тоа сатените и туловите и разголеностите као драг квинови.
    Сите се елегантни, со вкус и стил. Ѓоа на Канскиот фестивал, малку постари изгледаат,ама ептен се бре... УАУ!
    Ретко која да потфрлила, не ми се допаѓа се премногу, ама... барем не е вулгарно и невкусно разголено,а се гледаат добри телца под фустаните,што е идеалниот начин да поттикне фантазија, а не на мегдан!
    Албанише нусе(т), чок ѓузел, ишала, машала, за мерак, браво!

На Mama25, Cacy, sesilija и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Јас сум изненандена од Косоваркиве.Браос ептен елегантни секоја им чест,капа им симнувам.
    Сите пукалчиња се.
    Иначе што е ова од Битолчанкиве :^) Бре овие од Горната гимназија се ми се како некои теткици,катастрофа,ептен повозрасни изгледаат. А пак овие што ги сретнував готичаркиве,металкиве ко од некој маскембал да се излезени со карминине темни.
    Немам ништо против тоа,сепак се работи за стил.Ама за матура бе. Секој си има свое право,ајде не коментирам повеќе за тоа. 5 девојчиња најмалце,да ми се допаѓаат тука.
    Овие од медицина имаше секакви фустани....имаше девојчиња што имаа ептен слатки фустанчиња што им одговараат на годините.Ми се допаѓа тоа што повеќето немаат торти на главите,туку обично им е пуштена косата и малку навиткана.Најголем лајк за ова.
    Не само за овие од Битола што имам замерки,туку незнам зошто во сите градови не носат нешто што им одговара на годините. :^) Што се прааат теткици со сила. :?:

17. Sanniii

Sanniii Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    1.293
    Допаѓања:
    3.114
    Од Скопскиве гимназии има по некоја слика на нет или слабо? :?:

18. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    лелее јас овие од горната не можев да ги догледам :puke: и ај што фустаните не им одговараат на годините, на повеќето ни на фигурата не им одговараат.. во бутовите поголеми од главата, и минич облекле !! стомакот нанапред, облекле фустан прилепен за телото, да не можат да дишат.. знам дека никој не е совршен, и дека и само 4кг да се вишок, тешко се вадат, ама ако неможат да се прилагодат за фустанот, нека одберат фустан што им одговара!! и навистина повеќето се како текици, со пунџите на глава, како што рече Ана-Банана, како торти да имаат на глава!! за фустаните не ми се ни зборува, незнам ни што да кажам, има некои убави, ама повеќето се :puke: и да, Косоварките се супер, за матурата моја (иако е мноогу далеку), од нив ќе земам пример :D
    ама нашиве и со торти на глава, и со теткински фустани, сепак се даалеку попристојни од-
    http://www.motika.com.mk/index.php?opti ... t&id=31949
    ц ц ц, катастрофа !! (се разбира, Мотика ги одбрале највулгарните за објавата, ама пред некој ден што видов друг линк, воопшто не се разликуваа!)

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tanjabela

tanjabela Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2012
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    138
    оваа на мотика на првата слика плавата да не е онаа што пее раке пуке :D :D :D :D

На I.want.to.sleep и MaggieTatum им се допаѓа ова.
  20. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.895
    Допаѓања:
    4.902
    Бугаркиве матуранки ли се,стриптизерки ли се ?? :?: :?: :?: :?: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

На Divinebutterfly, MaggieTatum и barbyyy им се допаѓа ова.