Oваа година барем јас колку што знам кај нас сите матуранти беа како преправени за прочка или некој карневал.. значи уф без никаков стил, ретки беа оние што личеа на матуранти... ( без навреда )
Многу малку низ темава сретнав долги фустани,а јас мислам дека не е претерано за матура да се носи долг фустан.Сепак е многу свечено со црвен тепих,елитен ресторан и убаво изгледа некој елегантен долг фустан.Јас сум матурантка годинва и највеќе се збори дека ќе се носат долги фустани. Јас разгледував нешто низ интернет и најдов еден што ми се допаѓа,па што мислите ?ви се допаѓа ли?Да не е премногу свечен?
Мене ми е преубав, добар избор. И јас сум матурантка наредната година и се плашам мојот избор да не е многу свечен..
не го знам девојчево братми ја има на фб ии премногу ми се свиѓа фустанот ја прашав ми рече дека го шиела ..сериозно немам коментар без здив ме остави премногу убава матурантка https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8822_n.jpg
Знам дека е рано ама јас веќе си почнав да си одлучувам што за матура,па пребарував по интернет и овој првиов фустан многу ми се допадна,ќе ми го сошијаат секако има време до тогаш Во првиов спијлер е тоа што јас мислам да го носам на матура Спојлер а еве и некои други комбинации што ми се допаѓаат Спојлер Спојлер Спојлер секако без наочарите