So procitav lelelele, toa so go gledate kako mafija na insta i tik tok se glumci ili obicni marioneti. Inaku i tie se luge od krv i meso. Dzabe g klasi ova ona filmovi ako neso fali. Zalno e so se palat lugevo denes na takov lifestyle.
Оти темава не е во фетиши? Џоукс асајд, не, неќам да сум дел од мафија. Си го сакам мирот. Исто така "мафија" го перцепирам како збор од минатото. Пошто баш замислувам пики блајндерс, италијанска мафија сценарија во гла. Сегашните мафијаши не се толку glam и си ги викам криминалци.
Хахаха. Да беа како италијанска мафија добро ќе беше. "Мафијаш" денеска - вози Ауди со црни стакла, копа скришно криптовалути, на секое што ме гледаш баце ти мене се заканува со празни зборови и нималку не е привлечен како тие од филмовите. Мафијаш може да е и некој од Арачиново што успешно избегнува да плаќа за струја.
Ако е како во филмовите сакам јас да сум на чело на мафијата, не дечко ми, маж ми, татко ми или било кој, лично јас
И мене од секогаш мислам, не баш, ама ме привлекува таков стил, поточно да се пона Земи ме и мене хахахах
Без веза ми е оти си играте мајтап со толку сериозен проблем. Мафија инволвира дистрибуција и продавање дрога, оружје, луѓе; насилство, убиства. Нема ни една здрава причина, да посакуваш да си дел од таков ентитет и да бидиш дел од одговорните за нечие силување/нечија смрт...
Лајфстајлот им е добар , но изграден со нечисти пари . Не сакам така . Подобро ќе се препотувам некаде во странство , но чесно и поштено ќе си заработам за G класа , макар и на 60 год да ја купам . Не би била со некој , кој е инволвиран во мафијашки кругови . Мирот ми е многу важен . Не би можела да живеам и да внимавам на секој мој збор , па сигурно би ја поапсиле цела банда зашо ќе ги издадам . Можеби би можела да бидам на чело на мафијата шо копа биткоини скришно во подрумот на ГТЦ . Шега на страна , изгледајте ги серијалите на Машан Лекиќ " Иза решетака " и " Досије - Пинк Пантери " и од реални сведоштва ќе видите дека од мафијашки работи нема аир . Секако , не сите завршиле во затвор по нивна вина , но има и бивши криминалци , припадници на криминалната банда Пинк Пантери , кои едно време добро живееле од кражби низ Европа и светот .