Девојки, јас сум во рана бременост. Практично само со позитивен тест 4 недела, а веќе со мачнини и повраќање. Можно е ова? Со оглед да тоа што не ми е прва бременост, многу ми е чудно.
Ima nekoj kako mene shto jade mnogu minimalno? Ako jadam povekje mislam deka se kje povratam a i usta ne mi se otvara. I onaka sum slaba mi e strav i krvnata slika da ne ja rasipam.
Јас денес од нигде никаде, додека си спремав ручек ми дојде нагон за повраќање,ај си реков ми се причинува ... Игнорирав , но наеднаш повеќе ми дојде и само малку повратив... Немаше храна и сл, чисто беше мачнина и се толку брзо се појави и одмина. Тоа е тоа да знам?? Инаку сум 6+3
Добредојде во клубот на повраќачи! Исто и јас, само вода излегува а храната останува во мене. Ова веќе не се трпи колку и да е нормално. Денес се исповраќав пред канцеларијата на Меркел во Берлин, не можев да се воздржам. Баш убаво ја испратив старкава со повраќање, а толку направи за нас странците. Само кога јадам не ми се повраќа, и тоа кога јадам нездрава храна. Страшното е што сум 8ма недела а се имам поправено 3 кила. Ќе мора да научам да ги трпам мачниниве без да јадам.
Devojki, dali e normalno za vo bremenost nautro koga stanuvam nosot mi e poln , mi teci a ne sum nastinata Nautro sum polna so slajmovi
A slajmovi imash prwku cel den ili samo nautro ? Mene mi se preku cel den , a ne sum voopsto nastinata
Ne si nastinata ama od ladnovo e sigurno. Koga vleguvam od ladno vo toplo nosot mi tece. Od vozduhot laden e.
Kako izleze nakraj so macninive mng loso e vaka, samostp go gledam jadenjevo mi se gadi. I ne mozam voopsto da jadam. Celo vreme gadenje i kiselini. Mislam sekoj moment kje povratam. Doma aj nekako ama na rabota