Zdravo devojki. Jas sum skoro 7 nedela do pred nekoj den nemav apetit. A sega veke pocnuvam da jadampoveke. Dosega nitu ednas ne sum povratila i ne sum imala nagon da povratam.imam samo malku gadenje i odbivnost kon nekoja hrana. I denes imam glavobolka. Nomalno li e da ne povratam nitu ednas do sega.
@Vincent , @Erika.greeneyes имам пишано и погоре, само кога јадам солено во моментот не ми се лиши, а престанам бројам до 10 и толку си почнува пак гадење
Мене гадење ми почна од сам старт, а прв пат повратив у 10та недела и уште трае. Повеќето другарки ниту знаат што е гадење ниту што е повраќање. Верувај ми, среќна си ако ти остане така
A slajmovite nezz iskreno od kade mi doagaat Do sega vakvo nes i koga sum bila bolna sum nedela Valjda nes e povrzano do hormonite nezz
Тоа е прашање за милион долари Утре сум на преглед и да видам што ќе каже. Бев пред 10 дена рече мн е мало, само жолта кеса се гледало и дека било добро сместено во матката, ама зашто било мало неможела да го измери. По циклус неможам да проценам зошто сум со нередовен и баш тогаш ме рипна еден месец
Plunka Imam cel den. A shlajmovi sabajle samo. Obichno vo zima koga pocnuva ladnoto taka sum so slajmot nekogas i na leto. No seto toa sabajle koga stanuvam od krevet.
Jas sum so plunka i slajmovi preku cel den , pogotovo plunka , nemozam da ja goltnam i postojano plukam
Pa bogami od sam start Pa koga plukam nekako nakaj kis Imam vreme , da odmoram bar malku, od sam start gadenje , macnini, nejadenje, plunka , bar eden mesec malku odmor
Секој триместар си има своја фаза и јас бев од почетокот со мачнини,повраќање па сега со киселниве.. најубав е втор триместар ама некаде од 19та/20та недела.