А каде може да се најдат овие марки, освен на старо што најдов некои огласи (сакам нова машина)? Пребарувам на онлајн каталогов на Сетек, http://setec.mk/Small-domestic-appliances/Products-for-home-use/Sewing-machines ама нема такви. И на што треба најмногу внимание да се обрне при изборот?
Devojki imam golema zelba da si zemam mashina za shienje za svoi potrebi ama ne se razbiram mnogu mnogu. Mozhe li da mi predlozite kakva bi mozhela da zemam i kade da gi najdam spisanijata burda ??
И јас веќе подолго време разгледувам машини за шиење, ама освен во Сетек не најдов на друго место. Дали знаете каде може да најдам? Бурда има речиси во секоја трафика и по маркетите. Јас имам купено од Тинекс
Jas imam vakva i zadovolna sum. Ima mnogu operacii, a moze i da veze. Ja koristam samo za skratuvanje, stesnuvanje i nekoj drugi sitnici i moze da ja pofalam. Kostase $165, marka Brother
Дечки, знаете ли од каде би можела да најдам моделарска кукла (или не знам како поточно се вика) и отприлика колку пари се нови, на старо... За да ви е појасно прсќам слика :
Sluchajno ja otvoriv gruava i zatoa kasnam mnogu, pa ako ne si nashla ushte kukla, ima na bitpazar vo magacinot
ПРОДАВАМ МАШИНИ ЗА ШИЕЊЕ, НОВИ И СТАРИ. Воедно и резервни делови за сите машини. Цена во инбокс. Не сум мајстор , ама ако ми кажете за кој град ке ви најдам и за таму мајстор.
Kade ima magacin vo sk za materijali i dodatoci za sienje. Ne mozam vo stip da najdam paspul , lastik, cipka i konci , igli...
На битпазар, т.е во близина на женски пазар, но не влегуваш во пазарот туку малце е како во сокаче. Кога ќе стигнеш до женски пазар, било кој да прашаш каде е магацинот ќе ти покаже каде да влезеш. Таму има секакви (добро не баш секакви ама има доста) додатоци а шиење.
Девојки ми треба помош, почетник сум и сакам да купам шаблони за кроење.. Да не знаете каде да побарам , барав на женски пазар ама немаше И од каде купувате евтини материјали, каде точно на женски паЗар??
Бурда списание барај, има по трафики да се купи. Ако сакаш ако ги најдам низ дома и си од Скопје може да ти ги подарам.
Сакам да купам некоја ефтина машина за шиење, за дома да си поправам работи. Не ми треба којзнае какви шевови, просто да можам да си скратам завеса, поправам фармерки, да стеснам фустан. Може и нова, а и на старо, ама зачувана. Некоја модерна, да не биде од тие старите. Предлог?
што препорачувате: Стара машина од оние што не се на струја туку со нога/рака што се активираат или на струја?