Досега супер се покажа, не ми е верно колку е тивка, пере супер. И не се нешто долги програмите ко за А класа. До 9кг, ама не ми го собира јорганот што ми го собираше во претходната перална што беше до 6кг. Ми немаше логика, ама барабанот е помал, поплиток отколку на таа што ја имав претходно. Изгледа тежината се однесува на мокри алишта, не на големината.
Lele lunaa hahah ke go piknam da znaes , se nategame za masina nemame mesto veke pa na terasa ja spremam da ja stavam i zatoa baram poeftina a mm gi gleda onie od 50000 a da mi kisne na terasa nejkam Ova stancinjava 80 m2 kako edna soba se kako sakam kukiste nekoe na dva sprata so bazeni pa da si ja ladam so koktelce kraj bazence
Не. Јас ги сушам на црно-бели што има маичка само на таа програма. Ама ретко сушам на неа многу кондензација прави кај не ја ставивме. На крај ќе оди или на тераса или во гаража.
Машината за перење кога е вклучена дава слаба миризба како кога греалка што не била вклучена подолго време ја вклучиш. Веднаш јас исклучив, ама дали знаете шо можи да е причината?
Дали некој ја има машината? Да ни споделите корисничко искуство со неа И од каде е земена? Зошто Сетек / Нептун има поделени мислења, има ли некоја разлика во продуктите?
Погрешно се имам изразено, сега гледам што сум напишала. Немам добиено мислења за машината, туку мислењата за Сетек и Нептун се поделени, поточно имам читано дека не се со ист квалитет производите. Дали некој е запознаен подобро со тоа или има искуство? Дали си задоволна од тој модел на машина?
Сетек и јас не би ти ги препорачала. Од мн луѓе имам слушнато дека не продаваат производи како што треба. Јас секогаш од Нептун си купувам, па и машинава ми е од таму. Инаку, многу сум задоволна, супер си пере, доста опции си има, па и за кг, доста собира, додатокот ми се допаѓа многу зошто се случува да ја пуштам па да заборавам нешто и го додавам на перење. Не зафаќа многу простор, мене таква и ми требаше. Се на се, ја препорачувам.