Телефункен предобри се. Многу сме задоволни. Значи не е така.Толку време не. Има навистина многу опции за сушење од најкратко за 10 мин и најдолгото е 2 часа. Ние ја пуштаме на апликација Babycare тоа всушност значи колку им е потребно на алиштата,толку се сушат ама секогаш пократко од 4 часа.Некаде час и пол толку. Е сега не некои нели дебели,предебели алишта или ќебиња. Штом се исушат свири дека е готово.Алиштата се меки за мерак. Исто така има и мала фиока да кажам,каде што ја собира водата од пареата,и мало кутивче каде собира пувки и слични работи од алиштата,хахахах да не речам прашина. Ем сушени ем дезинфекција
Да бидам искрена Ние лани пред Нова Година ја земавме,за време на попустите и беа околу 14.000-15.000 Ама вреди да се има.
Дали после сушење алишта од комбинирана машина имате во купатилото/просторијата кај што ви стои машината многу ситни влакна? Односно дали е нормално да испуштаат ситни влакна (линт што го викаат на англиски)?
И кај посебни сушари истото го има. Чаре за тоа некако нема, освен редовно пребришување и миење на просторијата. Кај мене конкретно во купатило е сушарата, најмалце еднаш неделно морам да забришам и да го поминам со вода.
беко се најзадоволителните машини за перење. Јас имав 12 години и ниту еднаш не беше сервисирана. Ама поради застареноста и годините поминати во работа решив да ја сменам. Веќе почна да се слушаат чудни звуци а сервис не се исплаќа така да.... инаку од машини за перење само беко и кенди
Zdravo devojki.....imam edno da ne recam cudno prasanje.Pred dve gidini kupivme masina za susenje zerowat i togas bev premnogu zadovolna od nea.Se susev na mix i ne mi gi sobirase alistata.Lani esenta koga pocnav da ja pustam i toa na istata programa pocna da gi sobira???Ne mnogu ama gi sobira....a prethidno ne bese taka??
исто имам зероват и некои алишта се собираат, тоа зависи од алиштата. На некои од нив на етикетите си пишува дека не се за во машина за сушење ама зимно време немаше каде така да....