И ние немавме место, па го сменивме бојлерот со проточен. Сега имам две, една врз друга. Не се споредува со комбинираните. Во другиот стан имам таква, затоа и знам. Гледајте ако можете, ставете проточен бојлер. Знам дека е поскапа инвестиција, ама е доста економичен и практичен.
Една сугестија на тие што не ви ги збира една врз друга, ставете хоризонтален бољер така се ослободува многу повеќе простор, кај нас е вертиклано поставен, ама пак имаше место за една врз друга. Имам друго прашање јас, дали се става нешто во машината за сушење, за убаво да мирисаат алиштата. Перам со омекнувач, и преубаво мирисаат кога ќе ги извадам од машината за перење, но потоа се губи мирисот од таа за сушење ?
исто и кај нас не ги собираше и двете, па вчера маж ми го подигна болјерот погоре, малку и од гипсот пресече за да се подигне болјерот, и сега е таман една врз друга плус болјерот над нив
Има едни марамици во дм се става марамица кога се сушат алиштата, ама пак џабе е и јас затоа не ги слушам во сушарата така ми стои.
Midea Сушара MD110H80/W-HR – 8 kg, Heat Pump Кондензациска Технологија, Бела | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК https://share.google/C5QSD9zW5OinxK3qy Ја видов на доста голем попуст може ќе му послужи на некого
Се премеривме, изгледа ќе има место за двете па нема да мора да му ја мислам. Инаку да, проточен е спас, ем не зафаќа место ем имаш вода кога сакаш
Јас на марачињата за боја собирање ставам омекнувач и така го ставам марамчето во филтерот кај што се собираат влакненцата. Кај мене многу мирисаат со оваа финта. Пробај.