Според моите истражувања и искиства, ниту една комбинирана машина нема долг рок на траење, само посебни.
Јас ја имам candy неколку години,(4-5)до сега се нема ништо расипано Во другиот стан исто земав candy ,таму па ич немав простор ни за поголема оваа беше 45 ка
На ана.рс форумот многу ги фалат Candy Rapid серијата, таа е околу 28000 денари во Сетек. Нагласено е Рапид серијата.
Леле ми се лизна од раце, делот што е за собирање на водата од машината за сушење. И нормално малку подпукна ... се поболив значи. Дали би знаеле дали може да се порача само тој дел ? Candy e машината, ни 2 месеци нема откако е купена.
Не сум единствена нели. Конечно ги добив од сервис ми рекоа ново дека е 2600 Мажот ми проба со книжно лепило ама без ефект. На работ е пукнато, нема целосен отвор само како прозозр подкршен, ама пак се излева водата. Со каков силикон го потполни мажот ти ? стандард онај силикон што е
Da standard I kaj Nas. E golema dupka ama sega zasega ok e.Ne pusta voda.Inaku maz mi go pukna so glava koga SE vrati od proslava
Zdravo duso, moze li da mi pratis slika od display-ot na susarata koga ja stavas na mix? Da gi vidam site odbrani opcii. Falaa
Пошто во купатило немам место каде да ја ставам ми треба сушара убава ама да не е многу скапа. Може помош? Гледам од Горење се жалите, а Кенди ја фалите па ме интересираат ваши предлози