Ako veke sakas kvalitet zemi si MIELE i Bog da te vidi ima Garancija 20 godini ni Rgja ni nisto najdobro nešto Germanski proizvod malku e posolena no najdobra
Денес ги купивме овие машини за перење и сушење? Ги има некој да сподели искуство? Кој програми најчесто ги користите?
Истите се? И јас имам простор па планирам да ги ставам една до друга со работна плоча одозгора. Машината за сушење убаво ти суши? Да не ти ги собира алиштата? Знам дека за да исуши убаво не треба да се преполни затоа од нептун ни кажаја да бараме поголема. Која програма ја користиш најчесто?
Истите се да Или котон или микс на сушарата Имам беко од пред 15 год подобра ми е таа дали оти сум навикната на неа ,незнам
јас имам на candy. Ја земав есента пред 3 год. Одлична е. Од ко имам машина за сушење верувај препородена сум.
Истите сум во план да ги купам. Само што ќе земам машина од 8кг јас. Ама истата серија ќе биде. Како си задоволна од двете? Ги проба ли? Јас имам место и ќе ми бидат едно до друго, како на членката погоре.
Имам whirlpool, веќе 2 години, повеќе ја користам за перење и од тоа сум задоволна, поретко ја користам за сушење претежно во зима, малце по гужвани се алиштата и мора да внимаваш да ја пребришуваш машината по сушење да не ти остава влакненца. За ќерката студент земавме Candy , она е задоволна плус и со телефон се поврзува. Двете машини се се околу 25000 денари.
Мајка ми сака да си земе па сега се распрашуваме кој и како е задоволен и од кој бренд. Значи сепак ги гужва алиштата, тоа мене не ми се допаѓа искрено
Гужва, затоа што се преполнува. Комбинираните имаат помал капацитет на сушење, па ако се преполни, излегуваат изгужвани. Имам искуство со Indesit и Candy комбинирани, според мене Candy е подобра. Ама само за пешкири, друго не сушам во неа.