Јас имам на Bosch комбинирана и мајка ми исто. Суши пола од тоа што пере. Ја користам само за пешкири. До сега немам сретнато машина за сушење што не собира алишта. Сите собираат по малку. Некоја поприметно, некоја не. Плус ги расипуваат алиштата побрзо. Имам пробано сушари кај нас, во САД, Во Велика Британија и Германија. Секаде алиштата ми се собирале. Некои поприметно некои помалку приметно. Едноставно топол воздух ги собира алиштата. Инаку комбинирките се добри ако немаш простор. И да топли треба да ги извадиш алиштата од машина инаку се гужваат ако останат и се изладат во машина (во било која).
Имам Беко и за перење и за сушење. За пералната исто, земена пред 6 години и за брзо почна да фаќа како 'рѓа, корозија или што и да е. Сушарата е супер, нема гајле. Јас сум презадоволна од сушарата.
И мојата е беко дури сега почна рѓа да фала околу тоа фиоката каде ставам прашок. И јас ја користам некаде околу 6 години.
Самсунг имам нека е 5та година од користење сеа почна рѓа да покажува околу фиоката Спреј за,метал бел ке купам и шприцнам За жал сите рѓосуваат оти лим се
Па мојата скоро почна со рѓа и нема толку многу ептен е зачувана вака некој да ја види ќе рече оваа нова е. Истата ја има јетрва ми скоро заедно ги земавме нејзината е ептен лом со рѓа мислиш ја користела 20 години.