А нели сода и оцет реакција прават? Ја имаш пробано комбинацијава? Мајка ми ми вика дека она ставала директно во машината.
Мајка ми само со оцет на вриење пушта програм без центрифуга,а свекрва ми и сода става,ако не само оцет стави тогаш мила.Јас немам сеуште пробано дека ни месец дена како земав машина.
Дали знаете број од сервис за поправка на машини за перење Канди? Имам пробелем со алиштата, од кога ке се исперат не ми мирисаат на омекшивачот, туку ми мирисаат малку на прашакот, и следниот ден и тој мирис исчезнува. Дали ви се има случено и на вас истото?
Јас имам Сименс, презадоволна сум, долго време ја користиме, никогаш никаков проблем сме немале. Ти ја препорачувам! Можеш и на Бош да ги видиш, и тие се сосема солидни. Поскапи се од другите, ама вредат за сите пари.
Мене ми се случува со белите на 90 кога ѓи перам, па затоа сега откако ќе испере ја пуштам уште еднаш само на плавење и тогаш го ставам омекшивачот
Имaм lg скoрo 4 гoдини и сум презaдoвoлнa,не е истa кaкo oвaa,сегa имa пoнoви мoдели.Не ми ги гужвa aлиштaтa ги вaде пoлусуви,кoгa зaвршувa aвтoмaтски се исклучувa и ѕвoне (кaкo телефoн).6 drive motion ли е?
@afrodita26, да, таква е. Ме интересира дали тресе на центрифуга и дали шета. Имам самсунг, и некогаш на сред купатило си ја наоѓам, хаха
Не не тресе мене ми е сушaрaтa врз перaлнa,не се ни слушa кaкo рaбoте.Акo сум вo хoдникoт не a слушaм кaкo рaбoте мнoгу е тивкa.Центрифугaтa се слушa мaлку.
Ако ти шета машината, не ти е добра подлогата, или не ти е убаво нивелирана. Или ја пушташ празна/преполна. Тоа го имам забележано кај мојава. Подот во купатило кај мене не е рамен, па нивелирам со ногарките, ама кога е полупразна (што често ми се случува), знае да се помести.
Ги знам тие работи, нивелирана е, и одоздола гумички стававме, што се не пробавме. И знам дека и преполна и полупразна скока, се трудам секогаш исто да ја полнам. И мајстори ја гледале, џабе. Си има некоја мана. Се дешава некогаш да тресе некогаш не, веќе 7 год ја имам се ми е испробано
Посебни мими ако ти дозволува просторот. Сушара имам Аристон и сум задоволна, не пеглам ништо од неа, освен некои деликатни парчиња. Цела зима раат видов со неа. Тек овие неколку недели сушам надвор, ама се каам, оти ќе треба да ги пеглам. Машината ми е од вчера во употреба па неможам ништо уште за неа да ти кажам.