Машини за перење и сушење Јас имам оделна машина за перење Gorenje WA61061 презадоволна сум од неа алиштата ги вади суви и чисти 6,5кг. - 7кг. е 1200rpm.Aко сакате машина за перење ви ја препорачувам оваа ако некој си купил казете дали е задоволен ...
Машини за перење и сушење Ве молам,знае ли некој дали и каде во МК може да се најдат машини за перење т.н. TWIN TUB , односно машини кои имаат мал капацитет и не се фиксни туку можете да ги понесете со себе на одмор...еве една презентација од YOU TUBE да видите за што се работи.Слични произведува и МИДЕА која како фирма ја има на нашиот пазар ама вакви нема http://www.youtube.com/watch?v=VKOc2s5czPs
Каква машина за алишта имате и колку сте задоволни од неа?! Имам една машина што ја купивме од одпад, половна е, некоја германска ни името не и се чита. Евтино ја земавме, ама затоа до сега 4 пати викавме мајстор за поправка. Единствена маана и е што се расипува еднаш на 4 месеци. Инаку тивка е кога пере, има интересни функции - како скратено перење за алишта на којшто им треба само освежување, интензивно плакнење, 3 јачини на центрифуга...Ама кога ќе се расипе да ти е мерак да ја искршиш
Каква машина за алишта имате и колку сте задоволни од неа?! Веројатно е користена и од пештерски луѓе Ја мразам па мажот си има работа со неа два пати неделно и се на се 4 часа стоење над неа.Многу е расипана ама брка работа.
Каква машина за алишта имате и колку сте задоволни од неа?! LG стара 7-8 години, и е од првите што излегоа со дигитален дисплеј, со 1000 вртежи, така да скоро суви ги вади алиштата. Кога се уклучува центрифугата мислиш авион полетува Се нема расипано ниту еднаш, фала богу И дечко ми си зема слична, исто LG, но поголема и со 1200 вртежи и еве си ја користи веќе 4 години.
Каква машина за алишта имате и колку сте задоволни од неа?! знаете ли колку коста на горенје масината 60050 серијата,мислам дека собира 5,5 кг?
Каква машина за алишта имате и колку сте задоволни од неа?! Gorenje и искрено незаменливи се. Не само машините за перење туку и сите нивни производи!
Каква машина за алишта имате и колку сте задоволни од неа?! SAMSUNG, 7-8 години ја користиме и добро се покажа
Машини за перење и сушење Не сум видела а не ми се верува да ги има овде а не ми стои да ги чисти алиштата ова како некоја играчка е
Каква машина за алишта имате и колку сте задоволни од неа?! ОД поновите ли е или од постарте ке ми казес ли што модел е ?!?!
Каква машина за алишта имате и колку сте задоволни од неа?! Машините за перење со повисоки обрати ги вадат алиштата по истуткани сум слушала за други од 1400-1800 обр.А да ве прашам нешто Обицно шарените алишта на каква програма ги преите и на колку степени бидејки некој све на ист степен ги перат
Машини за перење и сушење Hие во Mакедонија имавме машина и за перење и сушење,не знам што марка беше,но почнуваше на а,и беше на тач не переше лошо,само беше малку комплицирана,а сушеше-ужасно,пола водени беа Oвде си имам посебни за двете работи,и супер е,а за машините 2 во 1-против сум
јас шарени перам на 60,бели на 90 а црни на 30 или 40 степени а програмата нели зависи од материјалот на ткаенините
Имам Горење и за перење и за сушење,оваа за перење неколки пати се расипува ама терам некако со неа, а за сушење ја користам само во зимскиот период,зашто навистина опасно се одразува на сметката за струја ,суши,но ако ставам подебели алишта се случува некои делови да останат влажни како на пример рендерите на ракавите...