Demek jas cistela ona rece, ke probam sega na slednite da ja izmijam, a zaedno vo isyo vreme pded uklucuvanje vo ednata prasok vo dr omeknuvac i pustas taka?
Aj da probam sega taka mi se smaci veke gi otepav od vrtenje alistata 5 saati edna perala pere nemozam da ja upraam. Maka mi e za omeknuvacot od proba go istrosiv haha
Девојки дајте предлог што машина за перење и сушење посебни да земам. За перење сакам да е некоја со кратки програми да не пере цела вечност ама да ги вади чисти алишта. Се мислев LG перење и Беко за сушење. Дајте добитна комбинација која имате
За перење планирам да ја купам Самсунг еко бабл, читав добри рецензии на интернет. За сушење користам скоро 1 година Хотпоинт аристон и сум задоволна за сега..
Машина за перење имам на Беко и сум премногу задоволна ... има многу програми ( само плавење, перење за 15мин. Па се до 3 часа ) преубаво пери. А за сушење сакам сега да си земам и таа сакам да биди на Беко... досега се што имам од бела техника е од Беко и баш супер се покажаа
Имам индесит машина за алишта кога ставам омекшивач веднаш си заминува и алиштата воопшто не ми мирисаат на омекшивач. Случајно се погодив во wc и слушнав како ја зема водата,стиснав пауза турив омекшивач абе сон беа алиштата,но сигурно грешам неможе да ја чекекам во wc стално без дисплеј е ќе пратам слика ако некоја има нека ми каже
Каде да најдам машина за сушење алишта со помала димензија (како тие за перење потесните ~45цм). Дали воопшто постојат такви? Сетек, нептун, агротехна, горење...немаат, само класична големина)
И јас барав таква, но ни рекоа дека биле поскапи и не им се исплатело да ги увезуваат. Така да морав да го сменам местото на поставување...
Има некој искуство со Мидеа машините? Гледав во Сетек ама на мисла сум. Неможе нешто да се прикачи слика..