Дали некој има искуство со оваа марка: HOTPOINT ARISTON Сакам да си ја купам една од овие HOTPOINT ARISTON RSG 703 K EU Или Indesit INDESIT BWE 81284X W EU Или Candy Машина за перење CANDY HGB128THB7-S, 8kg, 1200в, 15прог., А+++, NFC
За таму мое искуство,само од Чавле,а за машинава Мидеа расчитав луѓево се задоволни од другите нивни апарати па решив да ја земам па ќе добиеш инфо и за тоа
Здраво во план сум да земеме машина за сушење алишта но тука во станот баш и немаме доволно простор за уште една машина , кнап сме со место. Е сега дали е добро да се земе комбинирана или послебна сушара искуства која р подобра?
Исто и мене ми требаат нови машини за перење и за сушење, би сакала препорака од вас кои сте купиле неодамна. Би сакала иста марка да бидат и пералната и сушалната, немам одреден буџет, но да не се и најскапите, затоа што реновирам и имам бајаги за купување. Прво размислував за самсунг, но во последно и беко не се со лоши спецификации. Ке ми стојат една врз друга, дали да направам сталажа за сушарата ?
Sega vidov ista e.Zadovolna sum mnogu.Ja imam okolu godina i neshto ,shto e najbitno troshi malku struja ekonomichna e mnogu.
Сушев јакна со пердуви, убави ја исуши ама мириса одвратно Дури ја сушев ставив две марамчиња од дм внатре, дури и они се умирисале одвратно А ми треба за утре јакната Има една опција рифреш,демек да гиносвежи алиштата за пола саат (умирисани од јадење пример ) незнам сабајле дали да ја ставам така
поеќе пати иам пишувано , со ова пердувите дипломирав веќе спас е само добро луфтирање , закачи надвор на балкон и средена е или дома забеси а некаде нека се испаа убаво , јас така со перниците се справувам .