Вака сакам да земам само машина за сушење алишта,од која сте задоволни и да е со пристапна цена ??? Ви благодарам
Zdravo, dali nekoj ima dobar majstor sto poprava susara i bojler? Ako znaete nekoj sto raboti toa, ve molam pisete broj. Fala vi
imam problem so masinata za perenje otkako ke zavrsi so perenje pregradata za omeknuvac mi e polna so voda dali nekoj imal vakvo ili slicno iskustvo?
celata fioka ja vadam posle sekoe perenje i ja mijam ...go smeniv i omeknuvacot i pak celata pregrada e polna so voda na kraj
Одредени маички после сушење ми ги смали. Исто право нов џемпер ми го рашири цел. Поради грешна програма и температура е, или секогаш вака ќе ми прави на облеката? Страв ми е да ги сушам новите парчиња
Секој материјал не трпи сушење во сушара. Читај на етикетата дали е дозволено сушење и на која температура.
Kujnski krpi da...a farmerki nemam probano....sakash da ti go objasnam procesot na perenje....?ne e bash kako na reklama
Vaka....imash perenje od 3 do 15 minuti so toa shto sama ja polnish kofata so voda onolku kolku shto mislish deka e potrebno da e topla.Plavenjeto na alishtata se pravi vaka..go stavash tushot vnatre (ima odvod go otvarash) i vodata em teche em se prazni i taka si se plavat.Posle sekoe perenje ja brishish so krpa i toa e toa.Ako neshto ne ti e jasno prashaj.
Она кругче каде што се исшута вода од машина за перење, обично е доле десно, ми сњ заглави. Изгледа штраф некој што не сум го приметила го заглавило. Можам тоа некако сама да го извадам или мора сервисер?