a gi pere brzo ili po dva saata gi vrti kako sega masinive??a jas bas mislev deka midea se krsh masini kineski
Ja iimam istata,ovie dugminja od levo gi vadi pomokri za dagi peglas vednas, za skratuvanje na vreme ednostavno isklucuvam i stavam na druga opcija,pustam OFF ,I otponovo pocnuva.
шарени пере од 25 мин од 45 мин имаш и 1саат и 30 минути зависи кои функции ке и ги убациш бели 2.30 саати пере најкратко 3.30 со предперење али убаво пере
Во план сум да купам сушара. Ве молам за мислење за овие три модели, која е најдобра и зошто? Или пак, предложете друга до 24.000 ден. 1. MIDEA MDC90-CH01 CRYSTAL DOOR 2. HOTPOINT ARISTON NT M10 81 EU 3. BEKO DF 7439 SX
Јас имам комбинирана. Година и пол ја користам, задоволна сум, и од перење и од сушење. Единствено кога работи на 1600 вртежи е погласна, ама јас ја подесувам на 1000 и нема проблем. Суши за околу 2 саати, и покрај тоа што пишува 4ч. Може затоа што не ја преполнувам.
Искуство со оваа машина, комбинирана и за перење и сушење? https://setec.mk/index.php?route=product/product&product_id=74312 Дали воопшто е добро да земам ваква машина или подобро е посебно? Ако е подобро посебно, препорака за машина за перење до 13-14.000?
Zdravo. Nekoj da spodeli iskustvo so peralna za perenje i susenje. Kako ste zadovolni, oti nekade na net imam citano deka se rasipuvale premnogu. Blagodaram odnapred
Здраво, дали некој има искуство со машини за перење и сушење со различна големина и поставени една врз друга. Како што гледавме многу од машините за перење се со длабочина од 45цм додека машините за сушење се со длабочина од 60цм
Не ти менува зошто најдобро е за сушење машината да е на постоље над машината за перење. Една врз друга директно не се препорачува.
Да и ние планираме да бидат одвоени со постоље но чудно ми е како ќе се постават кога сушарата е поголема од машината за перење
Машината ќе биде извлечена понапред да имаат иста предна линија и тоа е. Нема да се познава дека се различна големина
Дали може да споделиш искуство со овие две програми? Што е разликата меѓу нив? Јас ја купив истата машина и првпат ја пуштив на оваа со портокалово со бебешка облека и плус 2 пешкири внатре и ми ги стесна бебешките.
Не треба да мешаш материјали. На пешкирите им требало повеќе време да се исушат отколку на другите алишта затоа се стесниле.
Zdravo devojki, itno mi treba pomoskl kupime susara kondezaciska, e sega vodata ne ja sobira vo kazanceto nego tece pod nea na podot?! Ima li nekoj iskustvo vo upatstvoto ne pisuva nisto vo vrska so ova. Ima edno crevo koe e pod susarata isto e namesteno i istiot problem povtorno