Јас и ќебиња и јорган сушам во сушара имам специјална програма за чебиња и јоргани на послаба температура ми ги суши подочго време
девојки да ве прашам машината за перење алишта не сака да ми го прими омекнувачот до вчера немав таков проблем од што може да биде дали некоја имала таков проблем..
Јас имам Самсунг пали вози е, не гужва ( сега ако ја накрцам до врв знае малку на некои панталони или пижами да ми згужва ногавица некоја ама не е страшно) а најбитно ми е што не собира
И јас имам Самсунг ама за перење. Ќе земам и за сушење посебно, и сакам иста марка да ми се. Ќе ги ставам една над друга
И кас така ги земав Самсунг за перење и Самсунг за сушење, некако ми се вклопија со програми и се, затоа не сакав да ги мешам, а инаку и за перење Самсунгот е пали вози, ако земеш Самсунг за сушење нема да згрешиш, е сега за други марки незнам ама Самсунгот е стварно добра
Алиштата кога ќе ги извадам од сушара не ми мирисаат на омекнувач. Дали јас правам некоја грешка? Мислам поодамна ми имаат кажано за некои марамчиња за во сушара за да мирисаат алиштата? Некој да слушнал за нешто такво или нешто слично и каде би можела да најдам?
Во ДМ, со мирис на праска, околу 120-130 денари не знам точно колку беа. Купив, ама уште не сум ги пробала
Машината за перење алишта прво не ми го повлекуваше омекнувачот сега ми прекинува на сред перење и трепкаат сите копчиња.. дали некоја имала таков проблем
И мојата еднаш го зема друг пат не го зема омекнувачот.Ја извадив фиоката да видам дали е запушена но не е.Не знам до што е.Кога го зема некогаш на местото на омекнувачот тоа полно е со вода.
ја извадив ја исчистив ставив и пак исто е сега и прекинува и трепкаат сите сијалички што се на пералната треснав утре ќе викнам мајстор ќе видиме до што е
На упатства за употреба обично има доста објаснувања, што би можело да виде проблем и како да го решиш. Си разгледала?
Ајде помошТреба да купам машина за перење и сушење комбинирана.Знам дека најубаво посебни,ама немам место .Ми ја препорачуваат индесит комбинирана.Од вашите искуства која добро се покажажала,која не се покажала. ❤